Lanserar flingsalt i bordströare

Falksalt lanserar det första flingsaltet som kommer i en bordsförpackning med ströare.

Den som serverar flingsalt i en liten skål på bordet får nu möjlighet att servera direkt ur förpackningen. Den nya produkten Miniflingor är det första flingsaltet i en förpackning med ströare, enligt Falksalt.

Produktchefen Frida Engström säger att idén med en mindre variant av flingsalt som går att strö direkt ur en förpackning har funnits ett tag på marknaden. Hon menar att skillnaden nu är att det nu handlar om ett ”färdigkrossat” flingsalt, med en förpackning som kan stå på matbordet  och bidrar till att göra det enklare för bordsgäster att strö saltet utan att använda fingrarna.

– Det finns idag ingen liknande produkt på marknaden, så vi blir först med flingsalt i en förpackning med ströare. Vi tror Miniflingor kommer att mottas positivt då det gör flingsalt ännu mer lättillgängligt och enkelt att använda som bordssalt. Med Miniflingor hoppas vi på att kunna inspirera en bredare målgrupp. De som vanligtvis inte använder flingsalt kanske vill testa Miniflingor som påminner om ett mer traditionellt sätt att salta, säger Frida Engström.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Tetra Pak först i världen med grön certifiering

De återvunna polymerna som används i Tetra Paks kartongförpackningar har fått grönt ljus enligt Roundtable on sustainable biomaterials certifiering för avancerade produkter. Företaget blir först i livsmedels- och dryckesförpackningsindustrin att framställa plasten enligt riktlinjerna i certifieringen.

Publicerat av: 

Rapport: Politiska beslut behövs för att bygga nya pantsystem

En ny rapport om plast, dess återvinning och vägen till miljövänlig utveckling har släppts.
– Rapporten ska ses som startskott för en ökad dialog kring plast och dess utmaningar och möjligheter, säger Cecilia Gannedahl, kommunikationsdirektör på livsmedelsjätten Orkla som står bakom rapporten.

Publicerat av: 

Integritetsinställningscenter

Google Analytics

Used to distinguish users in google analytics.

_ga, _gid

User login

WordPress uses cookies, or tiny pieces of information stored on your computer, to verify who you are. There are cookies for logged in users and for commenters.

wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-5, wp-settings-time-5

Site setting

To store a the logged in user's username and a 128bit encrypted key. This information is required to allow a user to stay logged in to a web site without needing to submit their username and password for each page visited. Without this cookie, a user is unable to proceed to areas of the web site that require authenticated access.

PHPSESSID

GDPR Consent

GDPR – check for consent types.

gdpr[consent_types]