Ny vd utsedd hos Boxon

Anders Yllfors och Christer Rapp hos Boxon. Foto: Pressbild

Förpackningsföretaget med huvudkontor i Helsingborg har utsett en ny vd och koncernchef. Avgående vd:n Anders Yllfors fortsätter verka som Boxon Groups styrelseordförande.

Boxon tillsätter Christer Rapp som vd och koncernchef går. Han kommer närmast från balkonginglasningsföretaget Sunparadise AB, tidigare Windoor, där han har varit vd för de Skandinaviska bolagen.

– Boxon har en hög tillväxttakt i de sju marknader vi är etablerade och vi ser mycket positivt på framtiden. Vi skall fortsätta bygga Boxon med tydlig förankring i vår värdegrund och företagskultur. Christer tillför kompetens och erfarenhet som blir värdefullt för Boxon och våra kunder, säger Anders Yllfors, avgående vd för Boxon, i ett uttalande. Han fortsätter nu som styrelseordförande.

Nytillträdde Christer Rapp beskriver Boxon som ett värderingsstyrt och internationellt bolag.

– Vi har stora möjligheter med att bredda vårt kunderbjudande och jobba vidare med helhetslösningar för att addera mer värde till våra kunder. Självklart kommer vi även fortsätta med vårt CSR-arbete för att säkerställa att vi kan erbjuda marknadens mest hållbara produkter och lösningar. Jag ser fram emot att vidareutveckla Boxon tillsammans med våra medarbetare, kunder samt partners runt om i världen, säger han.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Tetra Pak först i världen med grön certifiering

De återvunna polymerna som används i Tetra Paks kartongförpackningar har fått grönt ljus enligt Roundtable on sustainable biomaterials certifiering för avancerade produkter. Företaget blir först i livsmedels- och dryckesförpackningsindustrin att framställa plasten enligt riktlinjerna i certifieringen.

Publicerat av: 

Rapport: Politiska beslut behövs för att bygga nya pantsystem

En ny rapport om plast, dess återvinning och vägen till miljövänlig utveckling har släppts.
– Rapporten ska ses som startskott för en ökad dialog kring plast och dess utmaningar och möjligheter, säger Cecilia Gannedahl, kommunikationsdirektör på livsmedelsjätten Orkla som står bakom rapporten.

Publicerat av: