Klart: Interpack får nya datum

Nya besked – Interpack ska bli av 4–10 maj 2023. Foto: Messe Düsseldorf

Årets mässa ställdes in. Nu är datumen spikade för nästa Interpack-mässa – och det blir längre fram.

Messe Düsseldorf ger besked om nya datum för att genomföra den stora förpackningsmässan Interpack, som ställdes in i år på grund av covid-19-pandemin, Nästa interpack kommer att äga rum 4 till 10 maj 2023 i Düsseldorfs mässcenter. Messe Düsseldorf meddelar att de har kommit fram till de nya datumen i samförstånd med sina partner och kommittéer.

De utställare som var klara för Interpack 2021 fick valet att reservera sina monterplatser till 2023. De får nu även möjlighet att omboka när de registrerar sig. Om allt går enligt plan ska förpackningsföretag och tillverkare kunna börja  anmäla sitt utställarintresse i slutet av mars eller början av april i år, skriver Messe Düsseldorf i ett pressmeddelande.

Mässan Components som riktar sig mot processindustrin och underleverantörsledet är också inplanerad att genomföras parallellt med Interpack.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Tetra Pak först i världen med grön certifiering

De återvunna polymerna som används i Tetra Paks kartongförpackningar har fått grönt ljus enligt Roundtable on sustainable biomaterials certifiering för avancerade produkter. Företaget blir först i livsmedels- och dryckesförpackningsindustrin att framställa plasten enligt riktlinjerna i certifieringen.

Publicerat av: 

Rapport: Politiska beslut behövs för att bygga nya pantsystem

En ny rapport om plast, dess återvinning och vägen till miljövänlig utveckling har släppts.
– Rapporten ska ses som startskott för en ökad dialog kring plast och dess utmaningar och möjligheter, säger Cecilia Gannedahl, kommunikationsdirektör på livsmedelsjätten Orkla som står bakom rapporten.

Publicerat av: