De visar digital etikettutskrift på Connect-mässan

Anders Svensson, vd för Techprint. Foto: Privatbild

Helsingborgsbaserade Techprint sätter fokus på fyra produktkategorier under Sign&Print Connect. Genom att delta i mässan hoppas företaget att kunna ge besökaren många nya idéer och mycket kunskap. 

Techprint marknadsför och säljer produkter från tillverkare av digitala etikettskrivare. Bland annat erbjuder de reservdelar och förbrukningsmaterial för etikettskrivare, men de har även ett specialtryckeri för produktion av självhäftande etiketter på rulle.

Möjlighet till nya idéer

Enligt Techprints vd Anders Svensson är deras deltagande under Sign&Print Connect en möjlighet att ge besökaren idéer och kunskap för att utveckla sina verksamheter. Den digitala Connect-mässan pågår 9-11 februari. Besökare kan registrera sig gratis för att ta del av alla utställares seminarier och produktpresentationer under mässdagarna.

– Vi vill även i dessa tider vara med och synas i sammanhang med andra företag där mottagaren kan skanna av en hel bransch. Vi ställer normalt ut på en till två mässor per år och tyckte detta digitala alternativ lät spännande. Vårt erbjudande är att ge besökaren kunskap och idéer om hur de kan utveckla sin verksamhet, gärna med hjälp av oss såklart.

Fyra i fokus

Under den digitala mässan kommer företaget främst visa fyra olika produkter, eller produktgrupper, som de tror kommer vara extra intressanta för besökaren. Den första produkten är Trojan 4 – är en kompakt digital etikettpress för den som vill kunna erbjuda laminerade etikettlösningar. Den andra är Trojan T3OPX, ett digitalt ”overprinting system” som trycker direkt på förpackningar.

På listan finns också Trojan T2, T2C, QL850 och 120 som enligt Techprint alla är smarta digitala etikettpressar för olika behov. Företaget kommer även lyfta fram femfärgsskrivaren QL300, som ger uv-beständiga etiketter.

– Samtliga produkter erbjuder möjlighet att erbjuda digitaltryck ”on demand” på etikett eller förpackning i små serier och med variabel information.

Hoppas på många kontakter

Techprints förväntningar på den stundande digitala mässan går i positiv ton.

–  Vi hoppas att många företag ser positivt på 2021 och utvecklingen framåt och att de är intresserade av att se vad branschen erbjuder vilket förhoppningsvis ger många besökare och många nya kontakter, avslutar Anders Svensson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så kan tryckt elektronik bli framtidsområde för tryckerier

Tryckeribranschen kan göra mer än kommersiella jobb, förpackningar eller affischer i storformat. Tryckt elektronik är en miljardindustri och blir alltmer i fokus, särskilt tryckta och flexibla sensorer. Matthew Dyson, teknikanalytiker på ID Tech Ex, berättar om vilka tryckeriföretag som skulle kunna dra nytta av denna utveckling, och vilken kunskap som krävs.

Publicerat av: 

Så blir Connect-mässan

9 februari drar Sign&Print Connect igång och det utlovas en hel del nyheter inom etikett- och förpackningsområdet att titta närmare på. Vi frågar projektledaren Luiza Flôres da Cunha om vad man kan förvänta sig som utställare och besökare när mässan Sign&Print Scandinavia istället går digitalt.

Publicerat av: 

Integritetsinställningscenter

Google Analytics

Used to distinguish users in google analytics.

_ga, _gid

User login

WordPress uses cookies, or tiny pieces of information stored on your computer, to verify who you are. There are cookies for logged in users and for commenters.

wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-5, wp-settings-time-5

Site setting

To store a the logged in user's username and a 128bit encrypted key. This information is required to allow a user to stay logged in to a web site without needing to submit their username and password for each page visited. Without this cookie, a user is unable to proceed to areas of the web site that require authenticated access.

PHPSESSID

GDPR Consent

GDPR – check for consent types.

gdpr[consent_types]