Sigraphic ska nå förpackningsindustrin

Robert Johansson hos Sigraphic ställer ut på Sign&Print Connect, 9-11 februari. Foto: Claes Nordström

Återförsäljaren Sigraphic satsar på produkter riktade mot förpacknings- och etikettområdet när de ställer ut på Sign&Print Connect.

Sigraphic betonar vikten av att synas i framtiden. När företaget demonstrerar produkter på Sign&Print Connect 9-11 februari är det tre paket, eller inriktningar om man så vill, som står i fokus.

Printrar och plottrar

Robert Johansson hos Sigraphic berättar att det blir demonstrationer av etikett- och rullprintrar samt skärplottrar som kommer synliggöras extra mycket i företagets sortiment:

– De två första paketen är mot förpackningsindustrin. Postmark och Iecho-plottern är för att göra sina helt egna förpackningar. Rulle till rulle-printern Astro MC1 med Memjet är en snabb och väldigt prisvärd etikettprinter, och ihop med rulle till rulle-plottern Valoy Petit så är det bara fantasin som sätter stopp för hur din etikett skall se ut. Systemen är prisvärda alternativ mot andra lite större aktörer på marknaden.

POSTMARK AP1170 printer skriver ut på exempelvis kartong och kuvert. Foto: Sigraphic

Kreativa förpackningar

Företaget kommer också framhäva OKI:s white toner printrar. Enligt Robert Johansson gör de det möjligt att till exempel göra väldigt kreativa förpackningar på färgat media.

– Med de lite mindre modellerna möjliggör man även att kunna göra tryck på till exempel en svart t-tröja.

”Ett uppdämt behov”

Målet med Sigraphics utställning på mässan är att nå förpackningsindustrin samt promotionsektorn i Sverige.

– Vi tror att det är ett uppdämt behov av att förnya sig och hitta andra marknader hos våra kunder. Då behöver de prisvärda lösningar. Så vår stora förväntan är att vi på ett bra sätt kommer synas i dessa branscher, säger Robert Johansson.

Den digitala grafiska mässan Sign&Print Connect pågår 9-11 februari. Besökare till mässan kan registrera sig gratis på www.signprintconnect.se/ för att ta del av produktnyheter och presentationer från de utställande grafiska företagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så kan tryckt elektronik bli framtidsområde för tryckerier

Tryckeribranschen kan göra mer än kommersiella jobb, förpackningar eller affischer i storformat. Tryckt elektronik är en miljardindustri och blir alltmer i fokus, särskilt tryckta och flexibla sensorer. Matthew Dyson, teknikanalytiker på ID Tech Ex, berättar om vilka tryckeriföretag som skulle kunna dra nytta av denna utveckling, och vilken kunskap som krävs.

Publicerat av: 

Så blir Connect-mässan

9 februari drar Sign&Print Connect igång och det utlovas en hel del nyheter inom etikett- och förpackningsområdet att titta närmare på. Vi frågar projektledaren Luiza Flôres da Cunha om vad man kan förvänta sig som utställare och besökare när mässan Sign&Print Scandinavia istället går digitalt.

Publicerat av: 

Integritetsinställningscenter

Google Analytics

Used to distinguish users in google analytics.

_ga, _gid

User login

WordPress uses cookies, or tiny pieces of information stored on your computer, to verify who you are. There are cookies for logged in users and for commenters.

wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-5, wp-settings-time-5

Site setting

To store a the logged in user's username and a 128bit encrypted key. This information is required to allow a user to stay logged in to a web site without needing to submit their username and password for each page visited. Without this cookie, a user is unable to proceed to areas of the web site that require authenticated access.

PHPSESSID

GDPR Consent

GDPR – check for consent types.

gdpr[consent_types]