Han blir projektledare för Interpack

Thomas Dohse är ny projektledare för Interpack. Foto: Claes Nordström

Den tyska förpackningsmässan Interpack har fått en ny projektledare. Thomas Dohse tar över efter Bernd Jablonowski som istället blir vd för Messe Düsseldorf.

Thomas Dohse har genom åren byggt upp ett starkt nätverk inom den globala förpacknings- och processindustrin. Han har varit med i Interpacks mässteam sedan 15 år tillbaka, framgår i ett pressmeddelande. Under senaste mässan, som hölls 2017, var Dohse biträdande operativ chef.  Det var också han som tog initiativet till mässdelen Save Food och specialutställningarna i Innovationparc. Dessa event kommer, under ledning av Thomas Dohse, fortsätta i andra internationella sammanhang inom ramen för Interpackalliansen.

Interpack som skulle ha hållits i maj i år sköts upp till följd av coronapandemin. Datumen för nästa Interpack är satta mellan 25 februari och 3 mars 2021. Enligt arrangören är mässan fortfarande fullbokad.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Livsmedelsföretagets nya mål: Samtliga förpackningar ska bli återvinningsbara

Nordiska kött- och måltidsproducenten HK Scan sätter upp nya hållbarhetsmål. Senast 2025 ska samtliga förpackningar vara återvinningsbara. Och jämfört med fjolåret är planen att reducera förpackningarnas klimatavtryck med 20 procent och minska plastanvändningen med 20 procent.

Publicerat av: 

Färgtillverkare går med i initiativ för bättre återvinnning av förpackningar

Siegwerk ansluter sig till Holy Grail 2.0 där över 85 företag i hela värdekedjan arbetar för att utveckla en teknik med digitala vattenstämplar på förpackningar. Tekniken syftar till att förenkla och effektivisera sorteringen och återvinningen av förpackningsavfall.

Publicerat av: