B2B-koncern förvärvar förpackningsdivision

Optigroup utökar inom förpackningsområdet. 

Optigroup köper upp Malmöbaserade Packteam Europes affärsområde Packaging. I denna division har de ett komplett maskinprogram för förpackning och emballering från ledande maskintillverkare.

B2b-koncernen Optigroup förvärvade Ekopack i augusti 2019. Nu bygger de vidare med att inkludera sitt senaste uppköp, Packteam Europes förpackningsdivision i Ekopack. Genom förvärvet stärker affärsområdet Packaging ytterligare sin nordiska ställning inom försörjningslösningar för emballage och packprodukter till kunder inom transport, e-handel, bilindustri och tillverkande industrier, skriver Optigroup i ett pressmeddelande.

Under 2019 hade OptiGroup en nettoomsättning på 1 miljard euro och 1 600 anställda. De är en europeisk distributionskoncern som erbjuder anpassade försörjningslösningar till B2B-kunder. Aktörer som Optigroups olika bolag arbetar med finns inom facility management, hotell och restaurang, hälso- och sjukvård, tillverkande industrier och till den grafiska sektorn, uppger Optigroup på sin sajt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *