Logimark stärker upp med förvärv

Antonia Sandström och Robin Hedenvang från Logimark när företaget ställde ut på Empack 2019. Foto: Camilla Buch

Malmöbolaget Logimark flyttar fram sina positioner som leverantör av etiketteringssystem och maskinbyggnation genom att förvärva Watena System.

Åtvidabergföretaget Watenas verksamhet med produkter och den installerade basen av print and apply-system fusioneras med Logimark som erbjuder det mesta inom industriell märkning. All service och alla produkter i Watenaportföljen kommer att marknadsföras under Logimark. Logimark skriver på sin sajt att de tillsammans med Watena ”ser förvärvet som en fantastisk möjlighet, för oss och våra kunder, att expandera och vi ser fram emot flera framgångsrika år tillsammans”.

I samband med förvärvet blir det också en del ändringar och nya tjänster i Logimarks organisationen. Erik Wallin tar vid som printer-programmerare, Andreas Ahlström tar sin plats hos Logimark med rollen som KAM-säljare. Tomas Nygren, med mångårig erfarenhet av print and apply-lösningar, går in i Logimarks konstruktionsteam.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *