Logimark stärker upp med förvärv

Antonia Sandström och Robin Hedenvang från Logimark när företaget ställde ut på Empack 2019. Foto: Camilla Buch

Malmöbolaget Logimark flyttar fram sina positioner som leverantör av etiketteringssystem och maskinbyggnation genom att förvärva Watena System.

Åtvidabergföretaget Watenas verksamhet med produkter och den installerade basen av print and apply-system fusioneras med Logimark som erbjuder det mesta inom industriell märkning. All service och alla produkter i Watenaportföljen kommer att marknadsföras under Logimark. Logimark skriver på sin sajt att de tillsammans med Watena ”ser förvärvet som en fantastisk möjlighet, för oss och våra kunder, att expandera och vi ser fram emot flera framgångsrika år tillsammans”.

I samband med förvärvet blir det också en del ändringar och nya tjänster i Logimarks organisationen. Erik Wallin tar vid som printer-programmerare, Andreas Ahlström tar sin plats hos Logimark med rollen som KAM-säljare. Tomas Nygren, med mångårig erfarenhet av print and apply-lösningar, går in i Logimarks konstruktionsteam.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Tetra Pak först i världen med grön certifiering

De återvunna polymerna som används i Tetra Paks kartongförpackningar har fått grönt ljus enligt Roundtable on sustainable biomaterials certifiering för avancerade produkter. Företaget blir först i livsmedels- och dryckesförpackningsindustrin att framställa plasten enligt riktlinjerna i certifieringen.

Publicerat av: 

Rapport: Politiska beslut behövs för att bygga nya pantsystem

En ny rapport om plast, dess återvinning och vägen till miljövänlig utveckling har släppts.
– Rapporten ska ses som startskott för en ökad dialog kring plast och dess utmaningar och möjligheter, säger Cecilia Gannedahl, kommunikationsdirektör på livsmedelsjätten Orkla som står bakom rapporten.

Publicerat av: 

Digitaltrycket lyfter hos Ink n Art

Vi har tidigare berättat om Ink n Arts förpackningssatsning med e-handel och nya efterbehandlingsmaskiner. Nu får trycksidan en uppdatering när en HP Indigo-press tar plats i produktionen.
– Vi har nu en maskinpark som inte är helt vanlig i Sverige, om inte helt unik, vilket ger oss fördelar i många affärer, säger Jesper Hammarstrand, vd för Ink n Art.

Publicerat av: