Lundaföretag tar initiativ för
att stötta lokala restauranger

Jessica Lundgren, junior marknadskoordinator på Tara Pac väljer take away för att stödja Lunds restauranger i virustider.

Restauranger har det tufft i coronatider. Det vill de anställda på förpackningsföretaget Tara Pac ändra på. De skippar nu lunchlådorna och hoppas fler hoppar på tåget för att stötta sina lokala restauranger.

Redan förra veckan bestämde sig Lundaföretagets anställda på Tara Pac för att köpa mat på de lokala restaurangerna istället för att ta med sig lunchlådor hemifrån till arbetsplatsen.

– Från och med den här veckan har vi på kontoret valt att byta ut lunchlådorna för att stötta de fantastiska restauranger vi har i närområdet. De har länge mättat våra hungriga magar under arbetsdagarna, därför vill vi nu visa vår tacksamhet genom att stötta när de behöver oss som mest, berättar Jessica Lundgren, junior marknadskoordinator på Tara Pac.

Hon hoppas och uppmanar till att fler företag hakar på:

– Vi hoppas kunna bidra till att Lunds härliga restaurangliv finns kvar även efter allt det här. Därför uppmanar vi nu andra personer i landet att göra detsamma och stötta sina lokala restauranger. För att sprida det här budskapet och vår utmaning har vi skapat hashtagen #dagenskrona som vi hoppas kan få stor spridning och positiv inverkan för landets restauranger och caféer, säger Jessica Lundgren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Konica Minolta förbättrar ”Bryggan mellan offset och digitalt”

Även uppföljaren, den arkmatade digitalpressen AccurioJet KM-1e, skriver ut 3 000 B2-utskrifter per timme. Men den erbjuder mer än så. Digitalpressen i 50/70-formatet lanseras med bättre prestanda och nya funktioner som öppnar för marknader som förpackning, syntetiska material, och etiketter. Två segment är i fokus – kommersiellt och industriellt tryck.

Publicerat av: