Fespamässan är inställd

Fespamässan på IFEMA i Madrid, 24-27 mars är inställd. Några nya datum är ännu inte spikade.

Printmässan Fespa i Madrid skjuts på framtiden till följd av coronavirusets spridning i Europa.

Fespa har tagit beslutet att ställa in Madridmässan 24-27 mars. Det gäller även de två parallella mässorna European Sign Expo och Sportswear Pro. Arrangören skriver i ett pressmeddelande att Fespa skjuts fram till ett ännu obestämt datum på grund av den ”snabbt utvecklande situationen gällande COVID-19”.

I slutet av februari meddelade arrangören att de tagit höjd för Coronavirusets spridning, bland annat preventiva åtgärder gentemot kinesiska utställare. Men trots det har alltså arrangören efter dialog med sina berörda parter kommit fram till att det är bättre att skjuta fram mässan. Feedback från utställare, och att få tillgång till mässarenor kommer ligga till grund för när det blir aktuellt med nya datum, meddelar arrangören.

 

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Branschtävling för unga talanger

Empack satsar på ett nytt inslag inför förpackningsmässan i slutet av september.
– Genom att skapa en tävling som lyfter unga talanger inom förpackning tar vi ytterligare ett steg i helt rätt riktning, säger Emelie Törn, projektledare på Empack.

Publicerat av: 

Återvunnen plast i ropet
för växande Tara Pac

Tara Pac satsar på att ligga i framkant med förpackningar av återvunnen plast. Innevarande år genomsyras av fokus på ökad säljkraft och ännu mer digital marknadsföring för företaget. Nya förpackningssegment som kosmetik och läkemedel är något de kommer att lägga lite extra fokus på.
– När du tänker på Tara Pac så ska du tänka miljövänliga förpackningar. Det är vårt största fokus och utmaning framöver, säger marknadschef Yasmine Ströberg.

Publicerat av: