Slitstark e-handelspåse i papper

Avisera adderar en e-handelspåse i papper till sitt sortiment.

Förpackningsföretaget Avisera introducerar en e-handelspåse tillverkad i papper som sägs klara påfrestningarna i postgången.

Aviseras senaste produkt riktar sig till de som söker andra alternativ till den klassiska e-handelspåsen i plast. Enligt företaget är deras e-handelspåse tillverkad i papper. Den har skyddslack som är vattenavvisande och ska klara yttre påfrestningar i samband med postgången.

– Vi har länge känt en stor efterfrågan på marknaden efter pappersalternativ till e-handelspåsen i plast. Utmaningen har varit att materialet på papperspåsen ska vara tillräckligt slittålig för att klara av att skickas och returneras i posten. Efter en längre period av produktutveckling och kvalitetskontroller kan vi äntligen lansera vårt senaste tillskott till sortimentet; E-handelspåsen i papper, säger Mariella Lundgren, marknadschef på Avisera i ett pressmeddelande.

Det svenska företaget Avisera har funnits på den nordiska marknaden sedan 1992.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *