Han ska göra Packbridge ännu mer
relevant för medlemmarna

Peter Jhaveri är sedan 31 oktober ny styrelseordförande för förpackningsorganisationen Packbridge.

– Packbridge är ett unikt bolag, säger Peter Jhaveri, ny styrelseordförande i Packbridge, i en intervju med Pack Sweden.

Förpackningsklustret Packbridge har utsett en ny styrelseordförande, Peter Jhaveri. Han har 25 års erfarenhet från förpackningsbranschen, främst inom pappers- och plastindustrin. Under åren har Peter Jhaveri bland annat haft chefsposter i Tetra Pak och BillerudKorsnäs. För närvarande är han vd i konsultföretaget Growder AB i Malmö som verkar inom management och ledarskapsutveckling.

Vad ser du blir de viktigaste uppgifterna för dig i din nya roll, och vad kommer du kunna bidra med?
– Packbridge är ett unikt bolag och organisation med nästan 200 medlemmar från industri, akademien och den offentliga sektorn. Som styrelseordförande vill jag, tillsammans med hela styrelsen och den operativa ledningen, om möjligt göra Packbridge ännu mer relevant för sina medlemmar och driva de gemensamma utmaningar som förpackningsindustrin står inför. Jag hoppas med mina många år av erfarenhet i förpackningsbranschen på flera håll i världen kunna ge nya perspektiv till det arbetet, säger Peter Jhaveri.

Hur upplever du att Packbridge mår i dag som organisation?

– Mina första intryck är enbart goda då jag träffat en engagerad styrelse och en aktivt drivande operativ ledning. Jag vill nu också få in mer information från Packbridge medlemmar om vårt arbete och resultat.

Vad blir viktiga faktorer i Packbridge framtida roll och utveckling?

– En organisation av Packbridge slag lever på sin relevans för medlemmarna. Omvärlden är hela tiden i förändring, och det påverkar även förpackningsbranschen. Det gäller att vara i framkanten av den förändringen och i största möjliga mån leda den. Skåne och södra Sverige har en tradition av en stark förpackningsindustri. Detta ska vi med Packbridge försöka stärka ännu mer och samtidigt rikta ögonen utåt mot en omvärld med ännu fler globala utmaningar och möjligheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *