Ser tillväxt med förvärv

Tobias Haag, försäljningschef på Svenska Allen Coding.

Svenska Allen Coding ser växande affärer globalt när det nu står klart att de blir en del av König & Bauer.

I april månad i år blev affären klar. Företaget Svenska Allen Coding blev dotterbolag till tryckerijätten König & Bauer.

– Det här är första mässan där vi ställer ut som ett König & Bauer-företag, säger Tobias Haag, försäljningschef på Svenska Allen Coding.

Vad kommer det här uppköpet betyda för er?

– Det kommer att betyda ganska mycket. Vi får en stark ägare, mycket nya produkter och kan profilera oss starkare på den nordiska marknaden.

När Tobias Haag ombeds att visa vad de har för maskiner på plats under Empack så är det dels König & Bauers bläckstråleskrivare, dels företagets print & supply-lösning, anpassad för i stort sett alla industrier för etikettering av pallar samt olika produkter och kartonger.

– Den kommer också König & Bauer marknadsföra nu globalt. Vi tillverkar den i Sverige så det är ett utbyte vi har, säger Tobias Haag på Svenska Allen Coding.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Affärsmodell för effektiv produktion

Att införa affärsmodeller där tryckaren endast betalar för tjänster som denne använder blir allt vanligare. Enligt Heidelberg betalar kunderna bara för antalet tryckta ark och får en drös med nyttotjänster på köpet med deras prenumerationsavtal.
– Heidelberg Subscription fokuserar på integration av alla processer i ett tryckeri, poängterar Hans-Jürgen Fink.

Publicerat av: 

Packbridge belyser digitala trender

Packbridge bjuder in till en eftermiddag där temat är digitalisering och utveckling inom logistik, e-handel och förpackningsdesign. Marie Malmberg Lavsen, vd för Packbridge:
– Digitalisering påverkar hela vårt samhälle och det kan vara relevant att fundera över: Vad kommer inte vara digitaliserat inom förpackningsindustrin om 10 år?

Publicerat av: