Ser tillväxt med förvärv

Tobias Haag, försäljningschef på Svenska Allen Coding.

Svenska Allen Coding ser växande affärer globalt när det nu står klart att de blir en del av König & Bauer.

I april månad i år blev affären klar. Företaget Svenska Allen Coding blev dotterbolag till tryckerijätten König & Bauer.

– Det här är första mässan där vi ställer ut som ett König & Bauer-företag, säger Tobias Haag, försäljningschef på Svenska Allen Coding.

Vad kommer det här uppköpet betyda för er?

– Det kommer att betyda ganska mycket. Vi får en stark ägare, mycket nya produkter och kan profilera oss starkare på den nordiska marknaden.

När Tobias Haag ombeds att visa vad de har för maskiner på plats under Empack så är det dels König & Bauers bläckstråleskrivare, dels företagets print & supply-lösning, anpassad för i stort sett alla industrier för etikettering av pallar samt olika produkter och kartonger.

– Den kommer också König & Bauer marknadsföra nu globalt. Vi tillverkar den i Sverige så det är ett utbyte vi har, säger Tobias Haag på Svenska Allen Coding.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Konica Minolta förbättrar ”Bryggan mellan offset och digitalt”

Även uppföljaren, den arkmatade digitalpressen AccurioJet KM-1e, skriver ut 3 000 B2-utskrifter per timme. Men den erbjuder mer än så. Digitalpressen i 50/70-formatet lanseras med bättre prestanda och nya funktioner som öppnar för marknader som förpackning, syntetiska material, och etiketter. Två segment är i fokus – kommersiellt och industriellt tryck.

Publicerat av: