Ser tillväxt med förvärv

Tobias Haag, försäljningschef på Svenska Allen Coding.

Svenska Allen Coding ser växande affärer globalt när det nu står klart att de blir en del av König & Bauer.

I april månad i år blev affären klar. Företaget Svenska Allen Coding blev dotterbolag till tryckerijätten König & Bauer.

– Det här är första mässan där vi ställer ut som ett König & Bauer-företag, säger Tobias Haag, försäljningschef på Svenska Allen Coding.

Vad kommer det här uppköpet betyda för er?

– Det kommer att betyda ganska mycket. Vi får en stark ägare, mycket nya produkter och kan profilera oss starkare på den nordiska marknaden.

När Tobias Haag ombeds att visa vad de har för maskiner på plats under Empack så är det dels König & Bauers bläckstråleskrivare, dels företagets print & supply-lösning, anpassad för i stort sett alla industrier för etikettering av pallar samt olika produkter och kartonger.

– Den kommer också König & Bauer marknadsföra nu globalt. Vi tillverkar den i Sverige så det är ett utbyte vi har, säger Tobias Haag på Svenska Allen Coding.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Tetra Pak först i världen med grön certifiering

De återvunna polymerna som används i Tetra Paks kartongförpackningar har fått grönt ljus enligt Roundtable on sustainable biomaterials certifiering för avancerade produkter. Företaget blir först i livsmedels- och dryckesförpackningsindustrin att framställa plasten enligt riktlinjerna i certifieringen.

Publicerat av: 

Rapport: Politiska beslut behövs för att bygga nya pantsystem

En ny rapport om plast, dess återvinning och vägen till miljövänlig utveckling har släppts.
– Rapporten ska ses som startskott för en ökad dialog kring plast och dess utmaningar och möjligheter, säger Cecilia Gannedahl, kommunikationsdirektör på livsmedelsjätten Orkla som står bakom rapporten.

Publicerat av: 

Digitaltrycket lyfter hos Ink n Art

Vi har tidigare berättat om Ink n Arts förpackningssatsning med e-handel och nya efterbehandlingsmaskiner. Nu får trycksidan en uppdatering när en HP Indigo-press tar plats i produktionen.
– Vi har nu en maskinpark som inte är helt vanlig i Sverige, om inte helt unik, vilket ger oss fördelar i många affärer, säger Jesper Hammarstrand, vd för Ink n Art.

Publicerat av: