Peterson utökar produktportföljen

 

En ny wellpappkvalitet och en nybyggd fabrik i norska Halden. Peterson Packaging lyfter fram det senaste som sker inom företaget i sin monter på Empack. 

I Peterson Packagings monter på Empack visar de ett urval av sina förpackningslösningar. Men den stora nyheten som de släpper under Empack-mässan är att de vill utveckla sin verksamhet mot större och tyngre förpackningar.

– Vi har tagit fram en nio millimeters kvalitet. I dag är det ingen som producerar det som har hög profil i Sverige, berättar Mikael Nyman som arbetar med försäljning och affärsutveckling på Peterson Packaging.

Enligt Mikael kommer nyheten passa bra för gods som har en tendens att bulka. Lösningen ger nämligen både en bra böjstyvhet, samtidigt som det är stabilt.

En ny materialkonstruktion ska kunna hantera de tunga godsen.

En ny wellpappkvalitet ska kunna hantera de tunga godsen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Konica Minolta förbättrar ”Bryggan mellan offset och digitalt”

Även uppföljaren, den arkmatade digitalpressen AccurioJet KM-1e, skriver ut 3 000 B2-utskrifter per timme. Men den erbjuder mer än så. Digitalpressen i 50/70-formatet lanseras med bättre prestanda och nya funktioner som öppnar för marknader som förpackning, syntetiska material, och etiketter. Två segment är i fokus – kommersiellt och industriellt tryck.

Publicerat av: