Nordvalls fokuserar på kärnan

Från vänster: Karina Christiansen, Lennart Lilja, Jonas Engström, Liselott Widerström och Christopher Eek i Nordvalls monter.

Från vänster: Karina Christiansen, Lennart Lilja, Jonas Engström, Liselott Widerström och Christopher Eek i Nordvalls monter.

Etikettryckeriet Nordvalls Etikett visar prov på sin etikettkunskap i montern på Empack. Målet är att träffa potentiella och befintliga kunder.  

– Vi visar upp olika etiketter och inte så mycket utrustning. Vi är för att vara här för att möta potentiella och befintliga kunder. Det är lika viktigt för oss som för dem att vi är här på plats, säger Lennart Lilja som är säljare på Nordvalls Etikett och fortsätter:

I år är det ganska få etikettryckerier som är här. I vanliga fall brukar det vara sex till sju stycken, nu är det tre tror jag. Många ställde ut på Scanpack-mässan förra året, så nästa år kommer det nog vara fler från vår bransch på plats.

Under mässans första dag upplevde de ett högt tryck i montern med mycket besökare och väntar sig samma tryck under dag två.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Interpack bjuder upp till het debatt

Utställarna duggar tätt på den stora förpackningsmässan i Düsseldorf. Mässan utmanar i år med en konferens som bjuder in till heta och kontroversiella diskussionsämnen. Målet är att nå en samsyn och lösa miljö- och hållbarhetsutmaningar som förpackningsindustrin står inför.

Publicerat av: 

Affärsmodell för effektiv produktion

Att införa affärsmodeller där tryckaren endast betalar för tjänster som denne använder blir allt vanligare. Enligt Heidelberg betalar kunderna bara för antalet tryckta ark och får en drös med nyttotjänster på köpet med deras prenumerationsavtal.
– Heidelberg Subscription fokuserar på integration av alla processer i ett tryckeri, poängterar Hans-Jürgen Fink.

Publicerat av: 

Packbridge belyser digitala trender

Packbridge bjuder in till en eftermiddag där temat är digitalisering och utveckling inom logistik, e-handel och förpackningsdesign. Marie Malmberg Lavsen, vd för Packbridge:
– Digitalisering påverkar hela vårt samhälle och det kan vara relevant att fundera över: Vad kommer inte vara digitaliserat inom förpackningsindustrin om 10 år?

Publicerat av: