Snabb automatisering hos Element Logic

Element Logic på Empack 2019.

Element Logic var på plats på mässan för att visa sin autotstore-lösning. Jacob De Leur, som jobbar med system sales på Element Logic berättar:

– Autostore innebär att vi samlar småartiklar i plastbackar, backarna staplas ovanpå varandra i ett aluminiumramverk och ovanpå ramverket åker det robotar som transporterar backarna till en port. Så istället för att man behöver åka runt på ett lager så kommer grejerna till operatören. Det gör att du sparar väldigt mycket plats och du sparar väldigt mycket tid när du kan plocka två, tre, fyra fem gånger snabbare än vad du gör på ett manuellt lager. Kort sammanfattat.

Då är det alla typer av varor?

– Så länge de passar i en back.

Vad vill ni säga till de som kommer till Empack?

– Kom och prata med oss, så kan vi hjälpa er se hur en autostore skulle fungera hos er. Det är väldigt skalbart, väldigt anpassningsbart, så varje gång måste vi göra en insats för att hitta lösningen för just den kunden och det caset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Konica Minolta förbättrar ”Bryggan mellan offset och digitalt”

Även uppföljaren, den arkmatade digitalpressen AccurioJet KM-1e, skriver ut 3 000 B2-utskrifter per timme. Men den erbjuder mer än så. Digitalpressen i 50/70-formatet lanseras med bättre prestanda och nya funktioner som öppnar för marknader som förpackning, syntetiska material, och etiketter. Två segment är i fokus – kommersiellt och industriellt tryck.

Publicerat av: 

Storsatsning på förpackningar – Pacsome lanserar webbutiker på fem marknader

Pacsome är namnet på en ny webbutikssatsning för att designa och beställa digitaltryckta kartongförpackningar. Bakom sajten står tryckleverantören Ink n Art som rustat upp med efterbehandlingsmaskiner för att kunna möta efterfrågan på förpackningar i korta serier, eller där leveranstiden spelar in.

Publicerat av: 

Integritetsinställningscenter

Google Analytics

Used to distinguish users in google analytics.

_ga, _gid

User login

WordPress uses cookies, or tiny pieces of information stored on your computer, to verify who you are. There are cookies for logged in users and for commenters.

wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-5, wp-settings-time-5

Site setting

To store a the logged in user's username and a 128bit encrypted key. This information is required to allow a user to stay logged in to a web site without needing to submit their username and password for each page visited. Without this cookie, a user is unable to proceed to areas of the web site that require authenticated access.

PHPSESSID

GDPR Consent

GDPR – check for consent types.

gdpr[consent_types]