Snabb automatisering hos Element Logic

Element Logic på Empack 2019.

Element Logic var på plats på mässan för att visa sin autotstore-lösning. Jacob De Leur, som jobbar med system sales på Element Logic berättar:

– Autostore innebär att vi samlar småartiklar i plastbackar, backarna staplas ovanpå varandra i ett aluminiumramverk och ovanpå ramverket åker det robotar som transporterar backarna till en port. Så istället för att man behöver åka runt på ett lager så kommer grejerna till operatören. Det gör att du sparar väldigt mycket plats och du sparar väldigt mycket tid när du kan plocka två, tre, fyra fem gånger snabbare än vad du gör på ett manuellt lager. Kort sammanfattat.

Då är det alla typer av varor?

– Så länge de passar i en back.

Vad vill ni säga till de som kommer till Empack?

– Kom och prata med oss, så kan vi hjälpa er se hur en autostore skulle fungera hos er. Det är väldigt skalbart, väldigt anpassningsbart, så varje gång måste vi göra en insats för att hitta lösningen för just den kunden och det caset.

Publicerat av: 

Dela artikeln

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *