För fulla muggar

Diana Campean, försäljningsansvarig på Siba Packaging.

Diana Campean, försäljningsansvarig på Siba Packaging.

Rumänska tillverkaren av pappersmuggar, Siba Packaging, har fyllt monterväggarna med pappersmuggar på den rådande Empack-mässan i Stockholm. – Vi arbetar just nu med ett nytt projekt, avslöjar Diana Campean, försäljningsansvarig på Siba Packaging.

En vägg visar ett stort hjärta medan en annan visar svenska flaggan. I dag består muggarna till 93 procent av papper med ett tunt lager plast på insidan av muggen.

– Vi arbetar just nu med ett nytt projekt där vi ska uppgradera med nya muggar med biologiskt nedbrytbart papper från Stora Enso. Hela muggen ska alltså bli hundra procent miljövänlig. Projektet är planerat att pågå till januari 2020, berättar Diana Campean, försäljningsansvarig på Siba Packaging.

Förhoppningen med mässdeltagandet är att möta potentiella kunder och prata om deras senaste projekt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Konica Minolta förbättrar ”Bryggan mellan offset och digitalt”

Även uppföljaren, den arkmatade digitalpressen AccurioJet KM-1e, skriver ut 3 000 B2-utskrifter per timme. Men den erbjuder mer än så. Digitalpressen i 50/70-formatet lanseras med bättre prestanda och nya funktioner som öppnar för marknader som förpackning, syntetiska material, och etiketter. Två segment är i fokus – kommersiellt och industriellt tryck.

Publicerat av: