Dansk efterbehandling gör debut

Refine Finishing gör sin första utställning på Labelexpo Europe 2019. Det danska företaget som tidigare hette Werosys visar upp sitt senaste strömlinjeformade produktprogram inom efterbehandling – fem konverteringslösningar.

Refine Finishing visar upp sin maskinserie Compact på Labelexpo Europe 2019 som hålls i Bryssel 24-27 september.

I samband med att etikettmässan Labelexpo Europe firar 40-årsjubileum gör det danska efterbehandlingsföretaget Refine Finishing sin debut på etikettmässan. Med sig tar de två konverteringsmaskiner från produktlinjen Compact.

Två maskiner sticker ut

En komplett stanslösning för efterbehandling av både digitala och konventionellt tryckta etiketter är beskrivningen på Compact 1-maskinen. Den andra, Compact 2, är en stans- och flexolösning. Den har en helautomatisk flexostation, med kallfoliering och lamineringsmöjligheter. Enligt företaget jobbar maskinerna utmärkt i hastigheter upp till 80 meter per minut i halvrotation.

Fler visningar

På etikettmässan kommer maskinerna, även visas upp i andra företagsmontrar. Hos Amica Systems Europe demonstreras en Compact 1 stående ihop med bläckstråleskrivaren Creative Gemini. Compact 2 visas med Esko Integration hos det italienska företaget Inglese srl.

Refine Finishing betonar i ett pressmeddelande att deras efterbehandlingsutrustning är konstruerade med ett tydligt fokus på den fjärde industriella revolutionen, Industri 4.0, som syftar på automation och en rad andra tekniker. Företaget arbetar också målinriktat för inbyggd elektronik och internetuppkoppling på konsumentprodukter –Internet of things.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Affärsmodell för effektiv produktion

Att införa affärsmodeller där tryckaren endast betalar för tjänster som denne använder blir allt vanligare. Enligt Heidelberg betalar kunderna bara för antalet tryckta ark och får en drös med nyttotjänster på köpet med deras prenumerationsavtal.
– Heidelberg Subscription fokuserar på integration av alla processer i ett tryckeri, poängterar Hans-Jürgen Fink.

Publicerat av: 

Packbridge belyser digitala trender

Packbridge bjuder in till en eftermiddag där temat är digitalisering och utveckling inom logistik, e-handel och förpackningsdesign. Marie Malmberg Lavsen, vd för Packbridge:
– Digitalisering påverkar hela vårt samhälle och det kan vara relevant att fundera över: Vad kommer inte vara digitaliserat inom förpackningsindustrin om 10 år?

Publicerat av: