Han blir ny vd för Emballator

Stefan Bergström tar över rodret i Emballator Metal Group under hösten.

Emballator Metal Group, som gör förpackningslösningar i bleckplåt, tillsätter en ny vd som ska leda bolagets verksamhet i Ulricehamn, Nybro och Finland.

Stefan Bergström blir ny vd för Emballator Metal Group. Han tillträder på sin nya post i höst. Företaget ingår i den Jönköpingsbaserade Herenco-koncernen.

– Vi är mycket glada och stolta över att få möjlighet att knyta Stefan Bergström till oss och vi ser mycket fram emot att han inom kort ansluter till koncernen, säger Herencos vd Thomas Bergdahl.

Beregström kommer närmast från aluminiumprofilföretaget Sapa/Hydro där han har arbetat i rollerna vice vd och försäljningsdirektör.

– Efter tolv år känner jag att det är dags att byta bransch och utmana både mig själv och den kunskap jag erhållit inom Sapa/Hydro i en annan miljö. Jag har en övertygelse att förändring och utmaning håller alla sinnen vid liv, inte minst kreativitet när olika branscher möts, det är då man kan tillföra något nytt och skapa värde, säger Stefan Bergström

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Lanserar nytt inom färgmatchning och inspektionssystem

Det amerikanska företaget Baldwin Vision Systems erbjuder programvaror inom färgmatchning samt inspektionslösningar till etikett- och förpackningsproducenter. En nyhet som presenteras på Labelexpo är verktyget Guardian RTM som övervakar tryckkvaliteten i flödet i realtid. Dessutom har de skruvat på ytterligare förbättringar till programvaran Colortrack.

Publicerat av: