Uppladdning inför etikettmässa

Cirka 600 utställare tar plats på Labelexpo 24-27 september.

Vartannat år hålls Labelexpo i Bryssel. Den 24-27 september är det dags. Mässans betydelse märks av att leverantörer inom området anstränger sig för att komma fram med helt nya maskiner. Etikettmarknaden är ju också i snabb tillväxt, med allt större och mer komplexa etiketter. Så det är inte konstigt att många vill glida med i det här.

På mässan ges möjlighet att få livedemonstrationer av de senaste maskinerna och materialen, och få kunskap om de senaste trenderna och teknikerna på etikettmarknaden. Cirka 600 utställare väntas ta plats i totalt nio hallar under de fyra dagarna som mässan pågår.

Den växande etikettindustrin

Utöver alla produktnyheterna som presenteras av utställarna så kommer mässan lägga vikt vid olika fokusområden – de snabbast växande delarna av etikettindustrin. Flexible Packaging Arena inbjuder till demonstration av två konventionella och digitala presslinjer som producerar flexibla förpackningar för indirekt livsmedelskontakt, i relation till de senaste GMP-standarderna.

Fokus på hållbarhet

Under rubriken Sustainability Insight Café presenteras och ges exempel på de senaste hållbara produkterna och tjänsterna som är designade för att bidra till en mer miljömedveten etikett- och förpackningsindustri.

Mässbesökarna kan även gå i etikettskola. Flera så kallade masterklasser hålls kring maskinnyheter, flexibla förpackningar, självhäftande etikettmaterial liksom bläck, lacker och barriärbeläggningar med mera.

Läs mer och registrera dig på https://www.labelexpo-europe.com/

Gratis bussar åker mellan flygplatsen och mässan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Heidi Graff: ”Redan en stor framgång”

RR Print laddar med sina partner inför etikettmässan Labelexpo i Bryssel. Ur sortimentet visar företaget fördelarna med nya uv-flexofärgerna Pure Tone och Pure Aqua.
– De är redan en stor framgång och lanseringen av den nya serien cementerar helt enkelt vår status som en innovativ färgleverantör på marknaden.

Publicerat av: 

Rekord med utställare på mässa

Den 18–19 september är det dags igen för Sign, Print&Pack-mässa i danska Odense. Pack Sweden tar ett förhandssnack med mässgeneralen Lis Lykke inför den stundande tryckmässan som bland annat bjuder på förpackningar i mindre storlekar.

Publicerat av: