Globalt förpackningsföretag
förkovrar sig i Sunne

Westrocks chefer på plats i Sunne.

Företaget Westrock väljer den grafiska designskolan Brobygrafiska för en fyradagars utbildning i flexografi.

Det globala förpackningsföretaget Westrock, med huvudkontor i Atlanta, Georgia, har valt att förlägga fyra utbildningsdagar i Sunne på Brobygrafiska. Företaget står inför nyinvesteringar och utbildar prepresschef, produktionschef och en marknadschef i flexografi, skriver Brobygrafiska i ett pressmeddelande. I Brasilien har Westrock 2 200 anställda och de har en integrerad struktur med 54 000 hektar skog för produktion av fibrer, en pappersproduktionsenhet och fyra korrugerade kartongkonverteringsanläggningar. Avdelningen i Porto Feliz nära Sao Paolo har cirka 300 anställda. Vad är det då som lockar med den grafiska designskolan i Sunne, Värmland?

– Vi väljer Brobygrafiska för att det är en koncentration av kompetens och utrustning som är unik, vi får tillfälle att testa i tryckpressen och simulera på ett annat sätt vi inte kan i full produktion, säger Sergio Ivanco, marknadschef hos WestRock.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Forskare ska guida rätt
i djungeln av förpackningar

Forskare vid Karlstads universitet får drygt 3,8 miljoner för ett nytt forskningsprojekt om transformativ förpackningsdesign. Projektet syftar till att öka konsumenters och förpackningsutvecklares kunskap om livsmedelsförpackningar i plast.

Publicerat av: