Globalt förpackningsföretag
förkovrar sig i Sunne

Westrocks chefer på plats i Sunne.

Företaget Westrock väljer den grafiska designskolan Brobygrafiska för en fyradagars utbildning i flexografi.

Det globala förpackningsföretaget Westrock, med huvudkontor i Atlanta, Georgia, har valt att förlägga fyra utbildningsdagar i Sunne på Brobygrafiska. Företaget står inför nyinvesteringar och utbildar prepresschef, produktionschef och en marknadschef i flexografi, skriver Brobygrafiska i ett pressmeddelande. I Brasilien har Westrock 2 200 anställda och de har en integrerad struktur med 54 000 hektar skog för produktion av fibrer, en pappersproduktionsenhet och fyra korrugerade kartongkonverteringsanläggningar. Avdelningen i Porto Feliz nära Sao Paolo har cirka 300 anställda. Vad är det då som lockar med den grafiska designskolan i Sunne, Värmland?

– Vi väljer Brobygrafiska för att det är en koncentration av kompetens och utrustning som är unik, vi får tillfälle att testa i tryckpressen och simulera på ett annat sätt vi inte kan i full produktion, säger Sergio Ivanco, marknadschef hos WestRock.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Heidi Graff: ”Redan en stor framgång”

RR Print laddar med sina partner inför etikettmässan Labelexpo i Bryssel. Ur sortimentet visar företaget fördelarna med nya uv-flexofärgerna Pure Tone och Pure Aqua.
– De är redan en stor framgång och lanseringen av den nya serien cementerar helt enkelt vår status som en innovativ färgleverantör på marknaden.

Publicerat av: 

Rekord med utställare på mässa

Den 18–19 september är det dags igen för Sign, Print&Pack-mässa i danska Odense. Pack Sweden tar ett förhandssnack med mässgeneralen Lis Lykke inför den stundande tryckmässan som bland annat bjuder på förpackningar i mindre storlekar.

Publicerat av: