Entreprenörer får chans att säga sitt

Torsdagen den 23 maj arrangeras inspirationstävlingen The Packbridge Challenge.

23 maj ska entreprenörer och startup-företag från 13 länder pitcha sina idéer till förpackningsindustrin.

I tävlingen The Packbridge Challenge arrangeras i Malmö, 23 maj. I ett första steg i tävlingen kommer 13 utvalda företag och entreprenörer tala varmt om och pitcha sina idéer för en jury som består av representanter från en rad välkända företag. Billerud korsnäs, Duni, Ikea, Absolut comapany, Multivac och ÅR packaging är några utav dem. Tävlingen avslutas i en andra del under arrangemanget Top Packaging Summit senare i september.

Tidigare har de tävlande bara kommit från europeiska länder, men för första gången finns nu också tävlande från Indien och Sydkorea. Syftet med tävlingen är att etablera en bättre kontakt mellan entreprenörer, startup-företag och förpackningsindustrin. Tävlingen riktar sig mot entreprenörer och startupföretag som befinner sig i en tillväxtfas med sina affärsidéer och innovationer. I tävlingen får de chansen att kommersialisera dessa, gärna globalt.

Utöver tävlingen hålls föreläsningar som ska inspirera människor till att våga använda sina entreprenörsgener och att ta steget in i startup-världen. Om detta pratar Lasse Köhler och Philip Adrian från Maersk.

Eventet hålls på Malmö Arena Hotel, torsdag 23 maj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Vd:n på FTI lämnar

I början av förra året tillträdde Håkan Ohlsson som vd för branschorganisationen…