Tetra Pak utser ny Europachef

Charles Brand, som har haft flera ledande befattningar inom förpackningsjätten Tetra Pak, har utsetts att leda verksamheterna i Europa och Centralasien.

Charles Brand blir

– Jag är glad över att få leda vår verksamhet i Europa- och Centralasien-regionen. Den här rollen ger mig mycket goda möjligheter att befästa Tetra Pak som den ledande aktören i branschen och tillgodose våra kunders varierande behov i hela regionen, med fokus på våra gemensamma mål för hållbarhet och digitalisering, säger Charles Brand om sin nya chefsroll i ett pressmeddelande.

Charles Brand började arbeta som Electronics development engineer på Tetra Pak 1985 och har sedan dess haft flera höga befattningar i företaget. Han har närmast innehaft titeln som Executive Vice President, för affärsområdet Product management & commercial operations. Charles Brand har en civilingenjörsexamen i elektroteknik från Lunds tekniska högskola.

När han påbörjar sin nya post som Cluster vice president för Europa och Asien, kommer han likt tidigare även att fortsätta som medlem i Tetra Paks ledningsgrupp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så blir Fachpack 40 år

Mässdagarna på årets Fachpack i tyska Nürnberg lägger krutet på miljövänliga och hållbara förpackningar. Temat heter Enviromentally friendly packaging och tar fasta på hur förpackningsindustrin, från perspektivet Tyskland och övriga Europa, arbetar inom detta område. Åtta svenska företag finns med på utställarlistan.

Publicerat av: