Tetra Pak utser ny Europachef

Charles Brand, som har haft flera ledande befattningar inom förpackningsjätten Tetra Pak, har utsetts att leda verksamheterna i Europa och Centralasien.

Charles Brand blir

– Jag är glad över att få leda vår verksamhet i Europa- och Centralasien-regionen. Den här rollen ger mig mycket goda möjligheter att befästa Tetra Pak som den ledande aktören i branschen och tillgodose våra kunders varierande behov i hela regionen, med fokus på våra gemensamma mål för hållbarhet och digitalisering, säger Charles Brand om sin nya chefsroll i ett pressmeddelande.

Charles Brand började arbeta som Electronics development engineer på Tetra Pak 1985 och har sedan dess haft flera höga befattningar i företaget. Han har närmast innehaft titeln som Executive Vice President, för affärsområdet Product management & commercial operations. Charles Brand har en civilingenjörsexamen i elektroteknik från Lunds tekniska högskola.

När han påbörjar sin nya post som Cluster vice president för Europa och Asien, kommer han likt tidigare även att fortsätta som medlem i Tetra Paks ledningsgrupp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Heidi Graff: ”Redan en stor framgång”

RR Print laddar med sina partner inför etikettmässan Labelexpo i Bryssel. Ur sortimentet visar företaget fördelarna med nya uv-flexofärgerna Pure Tone och Pure Aqua.
– De är redan en stor framgång och lanseringen av den nya serien cementerar helt enkelt vår status som en innovativ färgleverantör på marknaden.

Publicerat av: 

Rekord med utställare på mässa

Den 18–19 september är det dags igen för Sign, Print&Pack-mässa i danska Odense. Pack Sweden tar ett förhandssnack med mässgeneralen Lis Lykke inför den stundande tryckmässan som bland annat bjuder på förpackningar i mindre storlekar.

Publicerat av: