Avisera gör förvärv i Göteborg

Stockholmsbaserade förpackningsföretaget Avisera köper Bags & More som tillverkar påsar, kassar och presentförpackningar. I samband med förvärvet öppnar de också ett nytt kontor och showroom i Göteborg.

Peter Lundgren, vd på Avisera.

Förpackningsföretaget Avisera med huvudsäte i Stockholm satsar vidare i Göteborg. Företaget har gjort klart med ett förvärv av Bags & More i Göteborg. Under maj månad öppnar Avisera ett kontor med ett tillhörande showroom i Göteborg som bland annat ska visa en utställning av företagets produktsortiment med kassar, påsar och förpackningar.

– Det här är ett viktigt kliv framåt för Avisera och vi ser fram emot att skapa en starkare lokal närvaro i Göteborg och den södra delen av landet, säger Peter Lundgren, vd för Avisera.

Aviseras nya kontor i Göteborg, öppnas upp tillsammans med Tobias Olofsson, tidigare grundare av Bags & More.

– Det känns otroligt spännande att ingå partnerskap med Avisera och att efter sammanslagningen kunna erbjuda våra kunder många mervärden. Tillsammans har vi skapat ett oslagbart erbjudande i en kombination av kunskap, personlig service och branschens mest hållbara produktutbud, säger Tobias Olofsson.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *