Avisera gör förvärv i Göteborg

Stockholmsbaserade förpackningsföretaget Avisera köper Bags & More som tillverkar påsar, kassar och presentförpackningar. I samband med förvärvet öppnar de också ett nytt kontor och showroom i Göteborg.

Peter Lundgren, vd på Avisera.

Förpackningsföretaget Avisera med huvudsäte i Stockholm satsar vidare i Göteborg. Företaget har gjort klart med ett förvärv av Bags & More i Göteborg. Under maj månad öppnar Avisera ett kontor med ett tillhörande showroom i Göteborg som bland annat ska visa en utställning av företagets produktsortiment med kassar, påsar och förpackningar.

– Det här är ett viktigt kliv framåt för Avisera och vi ser fram emot att skapa en starkare lokal närvaro i Göteborg och den södra delen av landet, säger Peter Lundgren, vd för Avisera.

Aviseras nya kontor i Göteborg, öppnas upp tillsammans med Tobias Olofsson, tidigare grundare av Bags & More.

– Det känns otroligt spännande att ingå partnerskap med Avisera och att efter sammanslagningen kunna erbjuda våra kunder många mervärden. Tillsammans har vi skapat ett oslagbart erbjudande i en kombination av kunskap, personlig service och branschens mest hållbara produktutbud, säger Tobias Olofsson.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så blir Fachpack 40 år

Mässdagarna på årets Fachpack i tyska Nürnberg lägger krutet på miljövänliga och hållbara förpackningar. Temat heter Enviromentally friendly packaging och tar fasta på hur förpackningsindustrin, från perspektivet Tyskland och övriga Europa, arbetar inom detta område. Åtta svenska företag finns med på utställarlistan.

Publicerat av: