Ny avdelning för Lexit

Annett Malmo och Ida Lillemo kommer jobba på Lexit Groups nya avdelning Packaging.

Lexit Group startar upp en ny avdelning. Företaget ska satsa på att utveckla sin kompetens och produkter inom förpackning och produktmärkning utifrån ett miljöperspektiv.

Lexit Groups nya avdelning som fått namnet Packaging ska fungera som en brygga mellan övriga verksamhetsdelar i bolaget. Avdelningen kommer även ha det övergripande ansvaret för projektarbeten gentemot avdelningarna etiketter och etikettering.

Företaget skriver i ett pressmeddelande att de med satsningen vill framstå som en bred leverantör som tar större ansvar för helheten i förhållande till både befintliga och nya kunder. Målet med avdelningen är att erbjuda hållbara och prisvärda lösningar till kunder som vill ha en ny typ av produktmärkning.

Chef för den nya avdelningen som sjösattes 1 februari blir Annett Malmo. Hon kommer i sitt arbete att genomföra projekt samt delegera ansvar och arbetsuppgifter. Med sig i arbetslaget har hon affärsutvecklaren Gunnar Herseth och kundkonsulten Ida Lillemo.

Den skandinaviska koncernen Lexit Group är en totalleverantör av RFID, point of sale/retail, produktmärkning, etiketter, datafångst och mjukvarulösningar – samt modullösningar och integrerad mjukvara för komplicerade systemlösningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så blir Fachpack 40 år

Mässdagarna på årets Fachpack i tyska Nürnberg lägger krutet på miljövänliga och hållbara förpackningar. Temat heter Enviromentally friendly packaging och tar fasta på hur förpackningsindustrin, från perspektivet Tyskland och övriga Europa, arbetar inom detta område. Åtta svenska företag finns med på utställarlistan.

Publicerat av: