Ny avdelning för Lexit

Annett Malmo och Ida Lillemo kommer jobba på Lexit Groups nya avdelning Packaging.

Lexit Group startar upp en ny avdelning. Företaget ska satsa på att utveckla sin kompetens och produkter inom förpackning och produktmärkning utifrån ett miljöperspektiv.

Lexit Groups nya avdelning som fått namnet Packaging ska fungera som en brygga mellan övriga verksamhetsdelar i bolaget. Avdelningen kommer även ha det övergripande ansvaret för projektarbeten gentemot avdelningarna etiketter och etikettering.

Företaget skriver i ett pressmeddelande att de med satsningen vill framstå som en bred leverantör som tar större ansvar för helheten i förhållande till både befintliga och nya kunder. Målet med avdelningen är att erbjuda hållbara och prisvärda lösningar till kunder som vill ha en ny typ av produktmärkning.

Chef för den nya avdelningen som sjösattes 1 februari blir Annett Malmo. Hon kommer i sitt arbete att genomföra projekt samt delegera ansvar och arbetsuppgifter. Med sig i arbetslaget har hon affärsutvecklaren Gunnar Herseth och kundkonsulten Ida Lillemo.

Den skandinaviska koncernen Lexit Group är en totalleverantör av RFID, point of sale/retail, produktmärkning, etiketter, datafångst och mjukvarulösningar – samt modullösningar och integrerad mjukvara för komplicerade systemlösningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Heidi Graff: ”Redan en stor framgång”

RR Print laddar med sina partner inför etikettmässan Labelexpo i Bryssel. Ur sortimentet visar företaget fördelarna med nya uv-flexofärgerna Pure Tone och Pure Aqua.
– De är redan en stor framgång och lanseringen av den nya serien cementerar helt enkelt vår status som en innovativ färgleverantör på marknaden.

Publicerat av: 

Rekord med utställare på mässa

Den 18–19 september är det dags igen för Sign, Print&Pack-mässa i danska Odense. Pack Sweden tar ett förhandssnack med mässgeneralen Lis Lykke inför den stundande tryckmässan som bland annat bjuder på förpackningar i mindre storlekar.

Publicerat av: