Exklusiv partner för Secabo i Sverige

Richard Rindelaub på Folier.se ser fram emot att visa upp sitt sortiment för små och mellanstora serier på Sign&Print Scandinavia.

Folier.se har exklusivt i Sverige blivit certifierade Premium Dealers för Secabos sortiment med digital efterbehandlingsutrustning som är anpassat för att skapa förpackningar, etiketter med mera, i mindre till mellanstora serier.

Secabos skärbord FC100.

Folier.se blir exklusiv återförsäljare i Sverige för Secabo som har utrustning för att skapa förpackningar, etiketter, dekaler on demand med mera, i mindre till mellanstora serier.

– Att bli en certifierad Premium Dealer för Secabos Digital Finishing-sortiment innebär att vi uppfyller deras krav på utrustning i showroom, utbildning, installation och service, säger Richard Rindelaub på Folier.se.

Vad betyder det här för er?

– Då vi även kommer att utöka sortimentet med OKI:s Graphic Arts skrivare och bredda sortimentet av Kernow Coatings media för LED/Laser skrivare ger det oss möjlighet att erbjuda helhetslösningar i format upp till SRA2 och blir en stark leverantör av skrivare, förbrukningsmaterial och efterbehandlingsutrustning till t.ex. copyshops, in-housetryckerier och designers.

I sortimentet finns bland annat Secabos flatbäddsplottrar och skärbord FC50 och FC100. Enligt Folier.se är de två prisvärda skärbord som riktar sig för produktion av mindre till mellanstora serier eller för framtagning av designprover. Bordsmodellen FC50 har en skäryta på 35 gånger 52 centimeter, och den större större modellen FC100 kommer med en benställning och en skäryta på 78 gånger 108 centimeter. Båda borden har tystgående vacuumpumpar till bordet, dubbla verktygshållare för att exempelvis kunna skära och biga i ett svep. Dessutom print och skär-funktionen, LAPOS Q, som operatören styr via mjukvaran DrawCut PRO.

Vidare i produktportföljen inom digital efterbehandling från Secabo finns etikettskärarna SC30 för ark upp till 330 gånger 480millimeter, samt LC30 för etiketter på rulle med bredd på upp till 305 millimeter Enligt Folier.se jobbar etikettskärarna mycket effektivt tack vare streckkodsläsning för individuell skärning av varje ark eller etikett.

Richard Rindelaub på Folier.se säger att de ser fram emot att hjälpa och visa besökarna på Sign&Print Scandinavia hur de kan ta nästa steg i sin produktion.

– Vi kommer att demonstrera bland annat skrivare, skärplottrar och transferpressar och därigenom visa hur man enkelt kan skapa egna förpackningar, etiketter och textiltransfers i mindre till mellanstora serier med utrustning som är både prisvärd och enkel att använda, säger han och tillägger att de även tar med sig kända märken som OKI, Graphtec, Stahls’, Forever med flera.

– En stor snackis blir det enkla produktionsflöde för design av egna förpackningar och etiketter vi kommer att visa i samarbete med Oki, Secabo och Kernow. Vi kommer att visa hur du kan göra detta själv, från printning till konturskärning och bigning.
– Man har kanske en idé som man vill prova, eller att man vill göra något in-house som man tidigare har lejt ut, eller att man helt enkelt har ett problem med sin produktion där man behöver en ny lösning. Vi har ett brett sortiment av utrustning och förbrukningsvaror för A4-A3SR skrivare som passar många typer av grafiska produkter, allt från dekaler och textiltransfers till förpackningar och etiketter.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Heidi Graff: ”Redan en stor framgång”

RR Print laddar med sina partner inför etikettmässan Labelexpo i Bryssel. Ur sortimentet visar företaget fördelarna med nya uv-flexofärgerna Pure Tone och Pure Aqua.
– De är redan en stor framgång och lanseringen av den nya serien cementerar helt enkelt vår status som en innovativ färgleverantör på marknaden.

Publicerat av: 

Rekord med utställare på mässa

Den 18–19 september är det dags igen för Sign, Print&Pack-mässa i danska Odense. Pack Sweden tar ett förhandssnack med mässgeneralen Lis Lykke inför den stundande tryckmässan som bland annat bjuder på förpackningar i mindre storlekar.

Publicerat av: