Lekande lätt tryck på påsar och förpackningar

Malena Lundgren på Bong Sverige visar upp påsar och förpackningar på Promotionmässan i Jönköping.

Bong Sverige har skaffat en inkjetmaskin, så att de kan trycka på färdiga påsar och förpackningar.

Pack Sweden var på plats under promotionmässan Nordic Profile Fair i Jönköping 15-17 januari. Bong Sverige var en av utställarna och hade med sig ett antal exempel och varianter på olika sorters påsar. Malena Lundgren berättade att de nu kan leverera några hundratal påsar med eget tryck – antingen för den lilla butiken eller för kampanjen med eget budskap.

På mässan visades också en ny kasse, med bomullshandtag. Mycket skön att hålla i och kändes klart mer exklusiv än den vanliga finkassen, som har tvinnat handtag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så blir Fachpack 40 år

Mässdagarna på årets Fachpack i tyska Nürnberg lägger krutet på miljövänliga och hållbara förpackningar. Temat heter Enviromentally friendly packaging och tar fasta på hur förpackningsindustrin, från perspektivet Tyskland och övriga Europa, arbetar inom detta område. Åtta svenska företag finns med på utställarlistan.

Publicerat av: