Swissqprint släpper sin första rullprinter

Ett helt nytt maskinkoncept ser dagens ljus för Swissqprint.

Maskinutvecklaren Swissqprint, som hittills varit synonymt med flatbäddsskrivare, tar  ett nytt grepp och lanserar en rulle till rulle-skrivare.

Som Pack Sweden tidigare har berättat så är Swissqprint på gång med ett helt nytt maskinkoncept. Nu avslöjas att det rör sig om en rulle till rulle-skrivare som ska komma ut på marknaden. Uv-rullprintern  sägs enligt företaget ha unika egenskaper. Reto Eicher, vd för swissQprint säger i ett pressmeddelande att den nya skrivaren, som fått namnet Karibu, blir en ny milstolpe i företagets historia, och kommer att komplettera det redan befintliga flatbäddssortimentet.

– Vårt mål med denna skrivare är att möta nuvarande trender och ge användarna ett effektivt verktyg, säger Eicher.

Första demonstrationen av skrivaren blir på årets Fespamässa i München i maj månad. Swissqprints återförsäljare Nize Equipment har dock aviserat att de redan på Sign&Print Scandinavia, 5-7 februari, kommer kunna kommunicera ut mer detaljer och information om den nya produkten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världslansering på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blev först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: 

Tre dagars branschfest startar

Bara en gång vartannat år samlas den grafiska branschen till tre dagars branschfest. Över 3000 personer beräknas komma till Kistamässan den 5-7 februari. Helt gratis får de ta del av ett mycket omfattande seminarieprogram och får se över 1000 nya produkter och maskiner. Det är dags för Sign&Print Scandinavia.

Publicerat av: