Flyttlåda med ny konstruktion

DS Smith har tagit fram en flyttlåda som sägs vara enkel att resa, packa och försluta.

För den som är i flyttankar finns nu ett annat sätt att vika flyttlådor. Enligt förpackningsföretaget DS Smith är deras nya konstruktion och förpackningslösning enkel när det kommer till vikningen och resningen av lådan. Enligt förpackningsföretaget så kan flyttlådan även göras personlig med eget tryck. Konstruktionen ser du nedan:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världslansering på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blev först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: 

Tre dagars branschfest startar

Bara en gång vartannat år samlas den grafiska branschen till tre dagars branschfest. Över 3000 personer beräknas komma till Kistamässan den 5-7 februari. Helt gratis får de ta del av ett mycket omfattande seminarieprogram och får se över 1000 nya produkter och maskiner. Det är dags för Sign&Print Scandinavia.

Publicerat av: