Mångsidiga bordsskrivare för märkning

Två instegsmodeller från Zebra släpps på marknaden. Små mångsidiga etikettskrivare för märkning av leveranser, paket och småkomponenter med mera.

Danska märkningsleverantören Norris Print-Tech är partner till Zebra Technologies som nu lanserar två nya etikettskrivare av mindre storlek, klassade som instegsmodeller. Modellerna heter ZD420 och ZD620 kan hantera allt från thermoutskrivna prislappar till fraktetiketter, typskyltar till exempelvis vitvaror eller märkning av småkomponenter. Utskriftsupplösningen på bordsskrivarna är antingen 200 dpi eller 300 dpi beroende på vilken kvalitet som önskas, då det kan handla om bland annat streckkoder och små typsnittsstorlekar.

– Vi förväntar oss helt klart att de mest använda modellerna blir Zebra ZD420d (termodirekt) för till exempel frakt- och kollietiketter, och Zebra ZD420t (printing termotransferband) som ger ett beständigt och hållbart tryck som inte försvinner av sig självt, säger Jörgen Barkholt, marknadschef på Norris Print-Tech och tillägger:

– ZD420t-skrivaren är således modellen för typskyltar och många andra märkningsuppdrag,
där trycket inte försvinner av sig självt, oavsett om det gäller utskrift på papper eller plastmaterial.

ZD420-modellerna kommer med färgdisplay. För att ansluta till ett trådlöst nätverk är en ZD620-skrivare att föredra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världslansering på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blev först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: 

Tre dagars branschfest startar

Bara en gång vartannat år samlas den grafiska branschen till tre dagars branschfest. Över 3000 personer beräknas komma till Kistamässan den 5-7 februari. Helt gratis får de ta del av ett mycket omfattande seminarieprogram och får se över 1000 nya produkter och maskiner. Det är dags för Sign&Print Scandinavia.

Publicerat av: