Mångsidiga bordsskrivare för märkning

Två instegsmodeller från Zebra släpps på marknaden. Små mångsidiga etikettskrivare för märkning av leveranser, paket och småkomponenter med mera.

Danska märkningsleverantören Norris Print-Tech är partner till Zebra Technologies som nu lanserar två nya etikettskrivare av mindre storlek, klassade som instegsmodeller. Modellerna heter ZD420 och ZD620 kan hantera allt från thermoutskrivna prislappar till fraktetiketter, typskyltar till exempelvis vitvaror eller märkning av småkomponenter. Utskriftsupplösningen på bordsskrivarna är antingen 200 dpi eller 300 dpi beroende på vilken kvalitet som önskas, då det kan handla om bland annat streckkoder och små typsnittsstorlekar.

– Vi förväntar oss helt klart att de mest använda modellerna blir Zebra ZD420d (termodirekt) för till exempel frakt- och kollietiketter, och Zebra ZD420t (printing termotransferband) som ger ett beständigt och hållbart tryck som inte försvinner av sig självt, säger Jörgen Barkholt, marknadschef på Norris Print-Tech och tillägger:

– ZD420t-skrivaren är således modellen för typskyltar och många andra märkningsuppdrag,
där trycket inte försvinner av sig självt, oavsett om det gäller utskrift på papper eller plastmaterial.

ZD420-modellerna kommer med färgdisplay. För att ansluta till ett trådlöst nätverk är en ZD620-skrivare att föredra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *