Bygger vidare med färghanteringsteknik

Ricoh köper tyska Colorgate och deras färghanteringsteknik som stödjer tryckprocesser med en rad material.

Tyska Colorgate är en europeisk leverantör av färghanteringsteknik. I över 20 år har de levererat programvaror för storformat och industriellt tryck. I slutet av november blir de en del av Ricoh som genomför förvärvet för att stärka sin position med sitt affärsområde inom industriellt tryck. Colorgates färghanteringsteknik stödjer tryckprocesser av en rad material som kan användas till bland annat förpackningar, golv- och väggdekorer, textilier och visuell kommunikation.

Förvärvet är ett led i Ricohs tillväxtstrategi, Ricoh Ignite, och syftar till att stärka företagets erbjudande och portfölj inom tryckteknik.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *