Avtal klart med svensk återförsäljare

Björn Allskog, vd för Agfa Graphics och Rickard Fredlund, försäljningschef på Addbrand, skakar hand för samarbetet in i framtiden.

Agfa Graphics får en ny återförsäljare i Sverige som ska leverera både produkter och tjänster till det grafiska mellanledet, med och utan tryck.

Addbrand Sweden är sprunget ur en bolagsfusion när Turnex blev en del av Kuverteamet. Därmed, under 2018, kom även namnbytet på plats. Grossisten har nu tecknat ett samarbetsavtal i Sverige med Agfa Graphics, tillverkare av offsetplåt och systemlösningar för den grafiska branschen. Rickard Fredlund, försäljningschef på Addbrand säger att de är jätteglada att kunna presentera det nya samarbetet.

– Turnex har sålt dessa produkter tidigare, så kunskapen finns, men nu tar vi samarbetet ett steg längre och erbjuder artiklarna till alla Addbrands kunder. Agfas kvalitet i kombination med vårt övriga sortiment och vår duktiga säljkår, tror vi kommer att göra ett stärkt partnerskap lyckat för både Agfa, oss och våra kunder.

Björn Allskog, vd för Agfa Graphics i Sverige, har en stark tro på att samarbetet kommer att innebära fördelar för både nuvarande och framtida kunder.”

– I och med vårt avtal med Addbrand som vår föredragna partner ser vi stora möjligheter att nå ut med våra ECO3-produkter till ännu fler kunder i Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Milstolpe för Bobst

"Teknik som kommer att revolutionera flexobranschen" stod det i inbjudan till Bobsts…

Sjösätter kunskapssajt om etikettryck

Heidelberg och dotterbolaget Gallus sjösätter en sajt som ska ge tryckaren all möjlig expertis och kunskap om etikettryck.
– Vi har konstaterat att det fattas oberoende informationskällor som kan vara till fördel för både etikettköpare, etikettproducenter och leverantörer till branschen, säger Rickard Rafstedt på Heidelberg.

Publicerat av: 

Så blir Fachpack 40 år

Mässdagarna på årets Fachpack i tyska Nürnberg lägger krutet på miljövänliga och hållbara förpackningar. Temat heter Enviromentally friendly packaging och tar fasta på hur förpackningsindustrin, från perspektivet Tyskland och övriga Europa, arbetar inom detta område. Åtta svenska företag finns med på utställarlistan.

Publicerat av: