Avtal klart med svensk återförsäljare

Björn Allskog, vd för Agfa Graphics och Rickard Fredlund, försäljningschef på Addbrand, skakar hand för samarbetet in i framtiden.

Agfa Graphics får en ny återförsäljare i Sverige som ska leverera både produkter och tjänster till det grafiska mellanledet, med och utan tryck.

Addbrand Sweden är sprunget ur en bolagsfusion när Turnex blev en del av Kuverteamet. Därmed, under 2018, kom även namnbytet på plats. Grossisten har nu tecknat ett samarbetsavtal i Sverige med Agfa Graphics, tillverkare av offsetplåt och systemlösningar för den grafiska branschen. Rickard Fredlund, försäljningschef på Addbrand säger att de är jätteglada att kunna presentera det nya samarbetet.

– Turnex har sålt dessa produkter tidigare, så kunskapen finns, men nu tar vi samarbetet ett steg längre och erbjuder artiklarna till alla Addbrands kunder. Agfas kvalitet i kombination med vårt övriga sortiment och vår duktiga säljkår, tror vi kommer att göra ett stärkt partnerskap lyckat för både Agfa, oss och våra kunder.

Björn Allskog, vd för Agfa Graphics i Sverige, har en stark tro på att samarbetet kommer att innebära fördelar för både nuvarande och framtida kunder.”

– I och med vårt avtal med Addbrand som vår föredragna partner ser vi stora möjligheter att nå ut med våra ECO3-produkter till ännu fler kunder i Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Automatiserat flöde och förarlösa truckar

AD Plast i Anderstorp har skapat ett helt automatiserat flöde. I produktionen finns förarlösa AGV-truckar, pallbanor och automatisk sträckfilmsmaskin samt etikettering.
– Det är maskinstyrt. Hela flödet fram till utleverans är automatiserat. Jag tror inte att det finns en motsvarande anläggning i Europa, säger vd:n Michael Jonsson.

Publicerat av: 

Mässnyheter med digitaltryckt wellpapp

Digitaltryck på wellpapp var ett fokusområde på årets Corrugated & Carton Exhibition (CCE) i München. Därmed bekräftades det som många konverterare pratar om, nämligen att det är hög tid att fördjupat titta på digitaltryck direkt på färdig wellpapp, utan att gå vägen via liner.

Publicerat av: 

Svenskarna blir bättre på att återvinna

Fler förpackningar och tidningar lämnas till återvinningen. Materialet som ökar mest jämfört med föregående år är plastförpackningar, enligt statistik från FTI. 
– Vi vet att svenska folket är bra på att återvinna, men trots det behöver vi alla bli bättre och faktiskt göra ännu mer, säger  Veronica Foberg Gustafsson på FTI

Publicerat av: