Dubbelt upp för Cellutech

 

Två priser presenterades i Top Packaging Challenge, men det var en vinnare som tog hem båda.

Förpackningsklustret Packbridge arrangerade sitt evenemang Top Packaging Summit 20 september. I samband med evenemanget avgjordes finalen i The Packbridge Challenge. Tävlingen lockade tävlande från hela Europa som presenterade sina idéer och koncept som är applicerbara på förpackningsindustrin. Publiken bjöds på tio engagerande presentationer från tio start-up-finalister under eventet.

Vinnaren blev det Stockholmsbaserade Cellutech som utvecklar förpackningsmaterial från cellulosa. De fick priset på 50 000 kronor från juryn som det mest lovande konceptet. När sedan omröstningen från publiken i priskategorin Best Pitch Award var klar stod Cellutech åter igen som vinnare. För det priset, som sponsras av Empack belönades de med en utställningsplats till ett värde av 30 000 kronor på Empack-mässan i Malmö och Stockholm.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så blir Fachpack 40 år

Mässdagarna på årets Fachpack i tyska Nürnberg lägger krutet på miljövänliga och hållbara förpackningar. Temat heter Enviromentally friendly packaging och tar fasta på hur förpackningsindustrin, från perspektivet Tyskland och övriga Europa, arbetar inom detta område. Åtta svenska företag finns med på utställarlistan.

Publicerat av: