Dubbelt upp för Cellutech

 

Två priser presenterades i Top Packaging Challenge, men det var en vinnare som tog hem båda.

Förpackningsklustret Packbridge arrangerade sitt evenemang Top Packaging Summit 20 september. I samband med evenemanget avgjordes finalen i The Packbridge Challenge. Tävlingen lockade tävlande från hela Europa som presenterade sina idéer och koncept som är applicerbara på förpackningsindustrin. Publiken bjöds på tio engagerande presentationer från tio start-up-finalister under eventet.

Vinnaren blev det Stockholmsbaserade Cellutech som utvecklar förpackningsmaterial från cellulosa. De fick priset på 50 000 kronor från juryn som det mest lovande konceptet. När sedan omröstningen från publiken i priskategorin Best Pitch Award var klar stod Cellutech åter igen som vinnare. För det priset, som sponsras av Empack belönades de med en utställningsplats till ett värde av 30 000 kronor på Empack-mässan i Malmö och Stockholm.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världslansering på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blev först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: 

Tre dagars branschfest startar

Bara en gång vartannat år samlas den grafiska branschen till tre dagars branschfest. Över 3000 personer beräknas komma till Kistamässan den 5-7 februari. Helt gratis får de ta del av ett mycket omfattande seminarieprogram och får se över 1000 nya produkter och maskiner. Det är dags för Sign&Print Scandinavia.

Publicerat av: