Han blir Nordenchef för Rockwell Automation

Felix Langkjaer ska leda arbetet med att utveckla Rockwell Automations affärer i de nordiska länderna samt i Baltikum.

Felix Langkjaer, blir ny Nordenchef för Rockwell Automation.

Rockwell Automation har utsett Felix Langkjaer till ny vd. Han kommer leda arbetet för Rockwell Automations svenska och danska bolag, samt vara försäljningsdirektör för hela Norden och Baltikum. Detta kommer att innebära mer närvaro från Rockwell Automation samt ett mer utvecklat nät av distributörer och certifierade systemintegratörer. Felix Langkjaer säger att verksamheten i Sverige och Danmark är företagets grundpelare och ska så förbli även då de kommer utveckla alla marknader i Norden och Baltikum.

– För mig känns det väldigt roligt att få det nordiska ansvaret för Rockwell Automation. Jag tycker också att jag har förutsättningar med min långa erfarenhet av branschen, men också både med min svenska och danska bakgrund, säger Felix Langkjaer.

Rockwell Automation har verkat i Norden under lång tid och är speciellt framträdande i Danmark och på den danska marknaden. De har haft en särskilt stark närvaro inom industrier som livsmedel, läkemedel, metall- och gruvindustrin, cement, bilindustri samt olje- & gasindustrin.

– Det känns väldigt bra att ha fått Felix ombord hos oss. Han har visat att han kan branschen väldigt väl. Dessutom kommer hans stora kunnande inom processautomation väl till pass, liksom kunskaperna om de olika marknaderna. Jag ser fram emot vårt nära samarbete med att utveckla vår nordiska verksamhet” säger Susana Gonzalez, regional vice President på Rockwell Automation.

Publicerat av: 

Dela artikeln

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så blir Fachpack 40 år

Mässdagarna på årets Fachpack i tyska Nürnberg lägger krutet på miljövänliga och hållbara förpackningar. Temat heter Enviromentally friendly packaging och tar fasta på hur förpackningsindustrin, från perspektivet Tyskland och övriga Europa, arbetar inom detta område. Åtta svenska företag finns med på utställarlistan.

Publicerat av: