Automation och varumärken

Sebastian Tarkowski från varumärkesbyrån Grow är en av talarna på Teknologidagen i Stockholm.

Teknologidagen 31 augusti blandar smart automation med varumärkesbyggande och förpackningsutveckling.

Karin Grönskog på Axfood ska prata om förpackningsutveckling på Teknologidagen.

En rad talare är inbokade till Teknologidagen som hålls i Stockholm 31 augusti. Motsvarande event kommer även arrangeras i Göteborg senare i september. På Urban Deli i Stockholm kommer Karin Grönskog från Axfood berätta om hur de som ett av Nordens största detaljhandelsföretag jobbar med förpackningsutveckling och hållbar funktionalitet.

Från varumärkesbyrån Grow kommer Sebastian Tarkowski bjuda på en inspirationsföreläsning om betydelsen av varumärken i framtiden och hur hållbarhet kan skapa differentiering och affärsvärde. Dagen tar även ett grepp om automation. Lars Cardemar från KUKA Robotics kommer att beskriva vilken roll kollaborativa robotar, så kallade cobots, kan komma att få och hur man arbetar tillsammans med sina partners på olika marknader, för att utveckla industrins möjligheter att tjäna sina kunder. Axel Hagen och Tommy Johansson från ITO PallPack kommer också lyfta flera case inom e-handelsföretag, lagerhantering och livsmedelsindustrin.

Robotsäljaren Lars Cardemar på KUKA Robotics.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *