14 förpackningar till skojätte

Hanna Nyman, Amanda Larsson och Christian Kaplan har utvecklat denna förpackningslösning.

En skoförpackning med design av Felicia Hedström och Fanny Hellström.

Klassen Förpackningsdesigner YH17 på yrkeshögskolan Brobygrafiska har jobbat med ett projekt under sex veckor där de studerande har tagit fram 14 skoförpackningar till kläd- och skotillverkaren Adidas. Hur detta designuppdrag ska förvaltas av det globala sportvarumärket är ännu hemligt, men alla förpackningslösningarna visas här.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Tuffa EU-krav kring plast på ingång

Krönikören Laurel Brunner skriver i bloggen Verdigris om EU-kommissionens nya förslag – att förbjuda sugrör, bestick och andra engångsvaror i plast redan nästa år. Förutom att tio engångsprodukter är i skottgluggen pekar hon ut de tuffare krav som förpackningskonverterare och grafisk industri ställs inför som printar dryckesförpackningar och etiketter.

Publicerat av: