ITO Pallpack breddar med ny partner

De första installationerna från ITO PallPack med komponenter från Carryline har redan genomförts, och Carrylines produkter kommer att ingå i ITO PallPacks installationer där det anses lämpligt.

ITO Pallpack samverkar med svenska Carryline och får ett utökat produktsortimentet speciellt riktat mot livsmedelsindustrin.


Det är just inom livsmedelsbranschen där ITO Pallpack haft störst tillväxt de senaste åren. Deras egna automationslösningar har hittills kombinerats med produkter från Jomet, Easy Conveyor, Kuka Robotics. Nu blir alltså även Carryline en partner.

– Med flexibla och modulbaserade transportlösningar i rostfria material erbjuder Carryline lösningar som är perfekta för en krävande livsmedelsindustri, som också omfattas av strikta produktions- och hygienkrav från myndigheterna, säger Axel Hagen på ITO PallPack.

Han säger att automatisering av förpackningsprocesserna ger goda resultat på kundens nedersta rad.

– Det viktigaste för oss är att tillgodose kundens behov och lösa dem bättre än vad kunden förväntar sig. Här spelar även lång erfarenhet och moderna dataverktyg för att designa lösningarna roll. Med Carryline som samarbetspartner skulle jag säga att bilden är nästintill komplett.

Carrylines produkter säljs globalt genom ett omfattande nätverk av återförsäljare. Företaget grundades 1963 och har sedan dess levererat transportlösningar till ett stort antal industriföretag i olika branscher. Företagets produktionen sker vid Carrylines anläggning i Kungälv och de levererar både enskilda komponenter och kompletta lösningar. Henrik Eriksson på Carryline AB:

– Med ITO PallPacks starka position i viktiga marknadssegment och hög kompetens inom paketering- och transportlösningar, kommer de utan tvekan att hjälpa Carryline att nå ännu fler kunder.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Färgglad och brandklassad specialkartong på Fespa

Re-board Technology visar upp sina olika typer av robusta materialskivor på Fespa. Specialkartongen finns i både nya färger och olika typer av brandklasser.
– Det här är ganska nischade grafiska produkter för ganska avancerade varumärkestillämpningar, säger företagets vd Gustaf Redin.

Publicerat av: