Primeblade anställer teknisk försäljningschef

Tom Orbien ska ansvara för Primeblades tekniska försäljning i Asien och stillahavsområdet.

Primeblade Sweden, global tillverkare av rakelblad för flexo- och djuptrycksindustrin, utser Tom Orbien till att ansvara för teknisk försäljning och tekniskt stöd till kunder i Asien och Stillahavsområdet.

Tom Orbien som tillsätts i rollen som teknisk försäljningschef har en bakgrund inom förpackningsindustrin och flexibla material, något han har arbetat med i nästan hela sitt arbetsliv. Han har bland annat varit involverad i tillverknings- och tekniska processer liksom i övergripande operativ ledning av tryck- och förpackningsverksamheter i såväl Melbourne, Australien som Filippinerna.

2012 anslöt han till MDC Daetwyler Singapore för att arbeta med tekniskt försäljningsstöd till kunder och agenter och för att tillhandahålla företagets raklar och rotogravyrpresslinje på den sydostasiatiska marknaden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Canons flytt ska växla upp flatbäddsproduktionen

Canon samlar hela sin globala flatbäddstillverkning på anläggningen i Poing utanför München för att få fart på företagets framtida innovationer. Målet är att höja flatbäddsproduktionen med över 30 procent och färdigställa tre Océ Arizona-skrivare om dagen.

Publicerat av: