Tetra Pak kryddar material med effekter

Tetra Pak satsar på personalisering genom att lansera bland annat holografiska och metalliska effekter till företagets serie med vätskekartongmaterial.

Charles Brand vill ge utökade möjligheter för personaliserade produkter till kunderna.

Tetra Pak satsar på nya blickfångare till serien Artistry – vätskekartonger som kan användas till merparten av företagets förpackningslösningar och befintliga maskinlinjer. De nya effekterna är Tetra Pak Reflect, som omfattar holografiska effekter på förpackningar. För metalliska effekter på kartongmaterialet finns numera Tetra Pak Metallized. För den som vill ha en mer naturlig look finns Tetra Pak Craft, som ger förpackningen ett utseende av kartong och träfiber. Den fjärde i raden av effekter – Tetra Pak Sculpt –  ger vätskekartongmaterialet en präglad ytstruktur.

Effekterna kommer att finnas tillgängliga för företagets kunder över hela världen, enligt ett pressmeddelande. Charles Brand, vd för produktledning och kommersiell verksamhet på Tetra Pak:

– I en värld där nästan allt handlar om personalisering vill vi ge våra kunder något unikt och hjälpa deras varumärken att överrösta konkurrenterna och nå ut till konsumenterna.

Metalliska och holografiska effekter, en naturlig kartong och träfiber look samt en taktil ytstruktur ingår i Tetra Paks serie Artistry.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Heidi Graff: ”Redan en stor framgång”

RR Print laddar med sina partner inför etikettmässan Labelexpo i Bryssel. Ur sortimentet visar företaget fördelarna med nya uv-flexofärgerna Pure Tone och Pure Aqua.
– De är redan en stor framgång och lanseringen av den nya serien cementerar helt enkelt vår status som en innovativ färgleverantör på marknaden.

Publicerat av: 

Rekord med utställare på mässa

Den 18–19 september är det dags igen för Sign, Print&Pack-mässa i danska Odense. Pack Sweden tar ett förhandssnack med mässgeneralen Lis Lykke inför den stundande tryckmässan som bland annat bjuder på förpackningar i mindre storlekar.

Publicerat av: