Mark Andy förvärvar mångårig partner

Mark Andy, totalleverantör för etikett- och förpackningsindustrin, förvärvar Presstek. Presstek är mest känd som en global leverantör av DI-teknik (Direct Imaging), där offsetplåtarna exponeras direkt i tryckpressen. Presstek levererar även CTP-lösningar.

Presstek har genom åren haft ett starkt partnerskap med Mark Andy Print Products (MAPP) som hanterar distributionen av Pressteks DI- och CTP-produkter i Nordamerika. Integreringen av Pressteks försäljnings- och serviceteam kommer ge många fördelar för Pressteks befintliga kunder, bland annat bättre täckning på marknaden, ett omfattande reservdelslager, resurser för förbättrad service, enklare fakturering och snabbare svarstider, sägs det i ett uttalande.

Pressteks Zahara affärsområde med vattenfria tryckplåtar ingår inte i försäljningen och kommer att rekonstrueras i ett nytt företagsnamn, Verico Technology, som ska ledas av Pressteks tidigare vd Yuval Dubois.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Canons flytt ska växla upp flatbäddsproduktionen

Canon samlar hela sin globala flatbäddstillverkning på anläggningen i Poing utanför München för att få fart på företagets framtida innovationer. Målet är att höja flatbäddsproduktionen med över 30 procent och färdigställa tre Océ Arizona-skrivare om dagen.

Publicerat av: