Smarta plåster ger 50 nyanställningar

Günther Dieroff, försäljnings- och marknadschef på Beneli.

Beneli planerar 50 nyanställningar och treskift i produktionen för att klara sina leveranser av smarta plåster för hjärtövervakning.

Som Pack Sweden tidigare berättat så kammade etikettföretaget Beneli hem två stora ordrar i slutet av förra året. Nu meddelar företaget att de kommer att behöva anställa minst 50 personer till anläggningen i Helsingborg för att klara möta leveranserna avseende ordern som handlar om intelligenta plåster för hjärtövervakning, skriver HD-Sydsvenskans nyhetssajt 8till5. Beställaren är en amerikansk kund inom e-hälsa och ordern är värd 30 miljoner kronor.

Beneli kommer så småningom utöka produktionen från tvåskift till treskift.

Beneli kommer framöver att utöka produktionen från tvåskift till treskift.

– I full drift kommer vi att behöva nyanställa 50 personer till produktionen i Helsingborg, säger Günther Dieroff, försäljnings- och marknadschef på Beneli till 8till5.

Beneli har några tuffa år bakom sig. Omsättningen i senaste årsredovisningen uppgick till 95 miljoner kronor. Resultatet efter skatt hamnade på rött – minus fem miljoner kronor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Canons flytt ska växla upp flatbäddsproduktionen

Canon samlar hela sin globala flatbäddstillverkning på anläggningen i Poing utanför München för att få fart på företagets framtida innovationer. Målet är att höja flatbäddsproduktionen med över 30 procent och färdigställa tre Océ Arizona-skrivare om dagen.

Publicerat av: