Summa bjöd in återförsäljare

Summas vd Erwin Vandousselaere hälsade deltagarna välkomna.

Summa bjöd in 20 återförsäljare i Europa för att diskutera framtidens produkter och branscher. Under eventet visades även det senaste skär- och fräsbordet i F-serien, Summa F1832.

Alla 20 inbjudna återförsäljare fick även en rundtur i produktionshallarna.

Summa-eventet som 7 till 9 mars i Belgien hade utgångspunkten hur framtida produkter berör nya branscher. För närvarande ligger företagets fokus på sign- och displayprodukter, men framåt blickar man mot bland annat förpackningar, textil och andra industriella applikationer. Ett 20-tal återförsäljare var på plats för att delta i diskussionerna.

En av deltagarna var Torbjörn Hedén, vd på Color Systems, som bland annat fick se det senaste skär- och fräsbordet i F-serien, Summa F1832.
– Det var kul att se nya produktionslokalen för Summa F-series borden, men mest intressant och givande var att få möjligheten att sitta ned med de utvecklingsansvariga och diskutera nya produkter, förbättringar och vilka branscher vi tror har mest potential, säger Torbjörn Hedén.

Torbjörn Héden, vd på Color Systems var på plats under Summaeventet. Här i samtal under en fikapaus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Tuffa EU-krav kring plast på ingång

Krönikören Laurel Brunner skriver i bloggen Verdigris om EU-kommissionens nya förslag – att förbjuda sugrör, bestick och andra engångsvaror i plast redan nästa år. Förutom att tio engångsprodukter är i skottgluggen pekar hon ut de tuffare krav som förpackningskonverterare och grafisk industri ställs inför som printar dryckesförpackningar och etiketter.

Publicerat av: