Packbridge Research Forum lockar internationella forskare

Johan Mårtensson, vd på förpackningsklustret Packbridge, är stolt över de internationella forskare som konferensen lockat.

Förpackningsklustret Packbridge arrangerar konferensen Packbridge Research Forum med fokus på hållbarhet, återvinning och matsvinn.  Ämnen som varit heta i branschen de senaste åren.    

I ett pressmeddelande skriver Packbridge att konferensen ska fungera som en mötesplats för förpackningsindustrin, varumärkesägare och akademin. Experter från Australien, USA, Tyskland, Norge och Sverige kommer att diskutera utvecklingen och forskningen inom cirkulär ekonomi.

– Intresset är stort för den här dagen och vi är stolta över att attraherat ledande internationella forskare från hela världen i år, säger Johan Mårtensson.

Annika Olsson från LTH.

Experter som kommer att delta är Marit Kvalvåg Pettersen från Nofima Food Research Institute, Rafael Auras från Michigan State University, Karli Verghese från RMIT University Melbourne, Annika Olsson från Lunds Tekniska Högskola och Helén Williams från Karlstad University.

– Nytt för i år är att vi inte bara lyssnar på ledande forskare utan att vi också får möjlighet att diskutera med dem under eftermiddagens workshops, säger Johan Mårtensson, vd för Packbridge.

Konferensen hålls den 26 april i Lund där 100 – 150 personer kommer medverka. Mer information om konferensen finns här.

Publicerat av: 

Dela artikeln

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världslansering på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blev först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: 

Tre dagars branschfest startar

Bara en gång vartannat år samlas den grafiska branschen till tre dagars branschfest. Över 3000 personer beräknas komma till Kistamässan den 5-7 februari. Helt gratis får de ta del av ett mycket omfattande seminarieprogram och får se över 1000 nya produkter och maskiner. Det är dags för Sign&Print Scandinavia.

Publicerat av: