Utmanar offensivt med prisgaranti

Axel Hagen på ITO Pallpack utlovar bästa pris på sträckfilmsmaskiner.

Pallpack utlovar att de har de bästa priserna på sina sträckfilmsmaskiner. Nu går de på offensiven på den svenska marknaden.

– Om en kund hittar en motsvarande maskin billigare någon annanstans så betalar PallPack mellanskillnaden, säger Axel Hagen på företaget.

Axel Hagen på Pallpack säger att anledningen till att de går på offensiven med sitt löfte är att de är relativt nytt företag på den svenska marknaden, och att de självklart vill se till att tömma sitt lager med maskiner. Skandinavisk sträckfilmsproducent har de dock varit sedan 1974.

– Den svenska marknaden är tuff. Det finns många aktörer och det är benhård konkurrens, säger han och jämför med Norge där de säljer betydligt bättre – runt 50-60 maskiner om året.

Axel Hagen förtydligar att de erbjuder mervärde vid försäljning av sträckfilmsmaskinerna:

– Vi erbjuder ett stenbra pris, service och leverans.

I nuläget gäller prisgarantin på tre av deras modeller, erbjudandet kan dock framöver komma att gälla fler maskiner i företagets portfölj.

PallPack 3000A är en sträckfilmsmaskin med mekanisk försträckning och automatisk höjdavläsning som passar tunga volymer och olika typer av gods. Bästsäljaren PallPack 3000B har en hög automatiseringsgrad, automatisk höjdavläsning och som kräver minimalt behov av en operatör för att säkra emballering av alla typer av gods och pallar.

 

 

 

PallPack 3000 Robo är en mobil modell som tar sig till otillgängliga platser och förenklar emballering.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så skapar du exklusiva småserier

Ofta kombineras önskan om exklusiva förpackningar med att upplagan är låg. Kanske bara några tusen eller till och med bara några hundra exemplar. Det är en självklarhet att jobbet ska digitaltryckas. Men hur gör jag med efterbehandlingen, när jag gärna vill ha alla de speciella effekterna? Det där som gör förpackningen exklusiv.

Publicerat av: 

Smart förpackning håller koll på ditt läkemedelsintag

August Faller har tagit fram tre interaktiva och smarta förpackningsprototyper som ska underlätta för patienter att ha koll på sitt medicinintag och när det är dags att ta sina tabletter. Förpackningen Medical Prescription gör det möjligt för läkare att föra över doseringsanvisningar till patientens förpackning via en app eller bluetooth. 

Publicerat av: 

Tuffa EU-krav kring plast på ingång

Krönikören Laurel Brunner skriver i bloggen Verdigris om EU-kommissionens nya förslag – att förbjuda sugrör, bestick och andra engångsvaror i plast redan nästa år. Förutom att tio engångsprodukter är i skottgluggen pekar hon ut de tuffare krav som förpackningskonverterare och grafisk industri ställs inför som printar dryckesförpackningar och etiketter.

Publicerat av: