Bobst kunder prisade för flexotryck

Dominique Ravot, försäljnings- och marknadschef för Bobst Lyon och Didier Guenu, grundare av Graphilabel.

Bobst kunder samt företagets tekniska partner Graphilabel tilldelades under Flexostars Awards ett flertal priser. Mycket tack vare den senaste THQ Flexocloudtekniken för vikt kartong, som lanserades förra året. 

Galan ägde rum i Saint-Malo den 14 december 2017 för att hylla de bästa verken inom flexoutskrifter.

Bobst THQ Flexocloud lanserades 2017 och har bidragit till det höga antalet priser.

Bobst tog hem fyra av sex flexostjärnor i de olika kategorierna som berörde tryck på vikt kartong. Två kategorier som företagets kunder vann både guld och brons i var eftertryck på obestruken kartong och förtryck på bestruken kartong.

Bobst THQ FlexoCloud teknik, framtagen av Graphilabel under 2017, är en av anledningarna till det resultatet. Tekniken är enligt Bobst anpassad för högkvalitativa tryck på vikt kartong.

Publicerat av: 

Dela artikeln

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så skapar du exklusiva småserier

Ofta kombineras önskan om exklusiva förpackningar med att upplagan är låg. Kanske bara några tusen eller till och med bara några hundra exemplar. Det är en självklarhet att jobbet ska digitaltryckas. Men hur gör jag med efterbehandlingen, när jag gärna vill ha alla de speciella effekterna? Det där som gör förpackningen exklusiv.

Publicerat av: 

Smart förpackning håller koll på ditt läkemedelsintag

August Faller har tagit fram tre interaktiva och smarta förpackningsprototyper som ska underlätta för patienter att ha koll på sitt medicinintag och när det är dags att ta sina tabletter. Förpackningen Medical Prescription gör det möjligt för läkare att föra över doseringsanvisningar till patientens förpackning via en app eller bluetooth. 

Publicerat av: 

Tuffa EU-krav kring plast på ingång

Krönikören Laurel Brunner skriver i bloggen Verdigris om EU-kommissionens nya förslag – att förbjuda sugrör, bestick och andra engångsvaror i plast redan nästa år. Förutom att tio engångsprodukter är i skottgluggen pekar hon ut de tuffare krav som förpackningskonverterare och grafisk industri ställs inför som printar dryckesförpackningar och etiketter.

Publicerat av: