De glänste under Flexostars

DS Smith vann bland annat pris för sitt arbete för Hennesseys speciella konjakutgåva till fars dag 2017.

DS Smith tilldelades ett flertal priser under galan Flexostars Awards. Totalt kammade de hem fyra priser, bland annat Golden och Super Flexostars, som anses vara galans finaste priser.  

Flexostars Awards, en tillställning som belönar de allra bästa verken i flexo-utskrift, ägde rum i Saint-Malo den 14 december 2017. Under evenemanget som årligen anordnas av ATF, Association Technique Francaise de Flexographie, delades totalt 31 priser ut. Följande fyra kategorier inkluderades: wellpapp, papper, film och etikett.

DS Smith, global förpackningstillverkare, var en av vinnarna som belönades för sin kompetens inom flexotryck. De mottog Golden Flexostar och Super Flexostar, vilka räknas som de bästa priserna för ett arbete utfört till företaget Barberot. Med sig hem fick de även två bronsutmärkelser i kategorierna preprint och post-print.

Arbetet för Barberot vann bästa pris.

Hennessys specialutgåva av konjak inför fars dag 2017 som vann brons i kategorin preprint.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Tuffa EU-krav kring plast på ingång

Krönikören Laurel Brunner skriver i bloggen Verdigris om EU-kommissionens nya förslag – att förbjuda sugrör, bestick och andra engångsvaror i plast redan nästa år. Förutom att tio engångsprodukter är i skottgluggen pekar hon ut de tuffare krav som förpackningskonverterare och grafisk industri ställs inför som printar dryckesförpackningar och etiketter.

Publicerat av: