Papyrus Supplies byter namn

Papyrus Supplies som nu byter namn vid årsskiftet är en ledande nordisk grossist av förpackningslösningar, hygienartiklar och städprodukter.

Vid årsskiftet byter Papyrus Supplies AB namn till Procurator Sverige AB. Bakgrunden till namnbytet är OptiGroups förvärv av Procurator AB i februari 2017.

Verksamheten i Procurator AB fortskrider under oförändrat namn.
– Till en början kommer Procurators verksamhet att drivas i två olika juridiska enheter med bas i Mölndal respektive Malmö, säger Zdenko Topolovec, vd för de båda Procurator-bolagen och tillägger att de redan nu har ett utbrett samarbete mellan de tre affärsområdena där de delar produktkunskap och samarbetar på kundsidan.

– Via Procurator får vi tillgång till arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Det är ett mycket intressant komplement till vårt breda sortiment av förpackningslösningar, säger Ole Trommler, affärsområdeschef Industrial Packaging Solutions.

Papyrus Supplies är en ledande nordisk grossist av förpackningslösningar, hygienartiklar och städprodukter.

 

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världslansering på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blev först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: 

Tre dagars branschfest startar

Bara en gång vartannat år samlas den grafiska branschen till tre dagars branschfest. Över 3000 personer beräknas komma till Kistamässan den 5-7 februari. Helt gratis får de ta del av ett mycket omfattande seminarieprogram och får se över 1000 nya produkter och maskiner. Det är dags för Sign&Print Scandinavia.

Publicerat av: