Siegwerk förvärvar holländskt bolag

Siegwerk förvärvar holländska Van sons liquids för att bredda sitt affärsområde inom vattenbaserade tryckfärger.

Van Son Liquids tillverkar vattenbaserade tryckfärger anpassade för flexo- och gravyrtryck. Siegwerks förvärv av Van Son Liquids, som nu får namnet Siegwerk Hilversum, omfattar såväl produkter som tillverkningsutrustning och allt tekniskt kunnande i bolaget med sitt huvudkontor i Hilversum. Produktnamnet AquaBase + kommer att finnas kvar. Siegwerk meddelar att förvärvet kommer leda till att de får  en bredare expertis och en utökad produktportfölj inom bland annat förpackningstryck.

 

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Tuffa EU-krav kring plast på ingång

Krönikören Laurel Brunner skriver i bloggen Verdigris om EU-kommissionens nya förslag – att förbjuda sugrör, bestick och andra engångsvaror i plast redan nästa år. Förutom att tio engångsprodukter är i skottgluggen pekar hon ut de tuffare krav som förpackningskonverterare och grafisk industri ställs inför som printar dryckesförpackningar och etiketter.

Publicerat av: