De öppnar showroom

ITO Pall-Packs nya utställningslokal ska ge potentiella kunder möjligheten att se maskinerna i drift.

ITO Pall-Pack satsar på ett showroom:
– Vi vill visa hur våra packmaskiner, sträckfilmsmaskiner, bandningsmaskiner och tejpmaskiner fungerar, säger Kim Borg, produktchef på ITO Pall-Pack.

I ITO Pall-Packs nya showroom i Täby får besökare och kunder möjlighet att se och testa produkterna. Först ut i utställningslokalen blir bandningsmaskinen MOSCA SoniXs MP-6 T med värmesvets och ultraljudsvets, semi-automatiska tejpmaskinen Pall-Pack 1AW och sträckfilmsmaskinerna Pall-Pack 2000B och 2000BW. Det kommer även hållas utbildning i lokalen med fokus på funktionalitet, felsökning och underhåll av maskinerna.

Det är även tänkt att utbildning i bland annat service och underhåll av maskinerna ska ske i lokalen.

– En av de vanligaste orsakerna till att fel inträffar är att operatören inte har lärt sig tillräckligt bra hur till exempel en packmaskin fungerar. Nu erbjuder vi gratis träning i våra lokaler och vi kommer att ge kunderna en grundlig utbildning, säger Kim Borg.

Företaget kommer också utnyttja utställningslokalen som testrum, exempelvis genom att kunderna skickar dit sina produkter och sedan testar ITO-Pall-Pack dem.
– Det är ofta viktigt eftersom alla produkter är olika och testar vi dem kan vi försäkra oss om att allt fungerar. Det ger kunderna en extra trygghet, avslutar Kim Borg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *