Expanderar på förslutningar

United Caps vd Benoît Henckes gläds åt att företaget nu får en bredare portfölj.

United Caps breddar sitt sortiment med ett förvärv av Dewit Plastics produktsegment inom förslutningar.

United Caps, producent av skruvkorkar, plastkapsyler och förslutningar, utökar sitt sortiment genom att förvärva Dewit Plastics produktsegment såsom barnsäkra och säkerhetsförslutningar, skruvkorkar samt handtag för större behållare.

– Vi är glada över att kunna expandera vår redan breda portfölj genom att inkludera dessa nya produkter,” säger United Caps vd Benoît Henckes i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Våra kunder vänder sig till United Caps för innovativa lösningar för deras behov av förslutningar, inklusive skräddarsydda lösningar, säger han och tillägger att företaget därmed positionerar sig bättre med ny teknik och expertis från Dewit Plastics.

United Caps kommer att integrera de förvärvade produktionstillgångarna till deras fabrik i Hoboken, Belgien, under de närmaste veckorna. Det familjeägda företaget med huvudsäte i Schwei har sammanlagt sju produktionsanläggningar i Europa och tillverkar förslutningar till främst dryckes- och livsmedelsindustrin, men även läkemedelsektorn. De gör även mer robusta förslutningar till behållare för kemikalier.

– Vi behöver vara nära våra kunder för transportkostnaderna är viktiga. Vi behöver vara högst en dags bilväg från våra kunder men även för att förstå deras behov idag och imorgon, påtalar Benoît Henckes

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *